發新話題

珠海正骨場

我成日推薦聖西路~~~
d技師一般都年青+樣好~~~
而家40蚊已經叫做+左5蚊...
不過唔駛tips果下好~~~
地方又干干淨淨~~~
係個更衣室水d~~~
2xx d spa其實好正~~~
值得一試~~~!!!!

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-10 10:10 發表
我成日推薦聖西路~~~
d技師一般都年青+樣好~~~
而家40蚊已經叫做+左5蚊...
不過唔駛tips果下好~~~
地方又干干淨淨~~~
係個更衣室水d~~~
2xx d spa其實好正~~~
值得一試~~~!!!!
c hing..........where is 聖西路 ...thank you

引用:
原帖由 johnI 於 2008-6-10 17:08 發表

c hing..........where is 聖西路 ...thank you
哈哈哈~~~
AC同國米主場~~~聖西路球場~~!!!!

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-10 10:06 發表
甘頁真係貴左d...不過真係好鬼近關口...
我岩岩去豬凱都係幫襯佢~~~
不過發現原來行多2步/10蚊的士有好多300以下而服務有過之而無不及既好場~~~就好少再去甘頁~~~
呢期有間叫男揚既好出名~~~好澳門feel~~~
有水床 ...
c兄可唔可以講講詳細地址同埋價錢,thank

引用:
原帖由 icanfly 於 2008-6-12 13:45 發表
long time not go, 過關好多人
拱北關而家真係好恐怖...D人約埋朝早7:30就一齊向前衝...
前日圍欄都爛左...
好垃圾既關口....
下下都半個鐘一個鐘先過到~~~
澳門真係好唔惦~~~仲話攪會展同旅遊....真係收得皮!!!

邪野~~k關,(硬件差,但軟件有保証,2q)
          甘域,好耐無去過啦......d女比較參差
至於米蘭,睇你去唔好彩啦,前幾個女我按泰式,條女(sorry,唔記得no.)按到我扯晒旗,跟住就同佢係房內廁所正法,仲記得條女下面好窄,另比左200做tips,事後我問番我個frd有無搞到野,佢話bg連細佬邊皮都無掂過,真係睇你好唔好彩...個場好新淨,d 囡囡上鍾,用ic 卡,都幾cyber feel 下,  d女個樣都唔錯架
不過近排睇澳門網"男香國"(未ban之前),講米蘭都好難搵到d 女開大啦...

引用:
原帖由 ericgood2008 於 2008-6-13 07:50 發表
邪野~~k關,(硬件差,但軟件有保証,2q)
          甘域,好耐無去過啦......d女比較參差
至於米蘭,睇你去唔好彩啦,前幾個女我按泰式,條女(sorry,唔記得no.)按到我扯晒旗,跟住就同佢係房內廁所正法,仲記得條女下面好窄 ...
ching真好彩~~~
基本上聖西路正過西~~~~好小有鬼鼠野...
同埋無咩得做...一般sn都係收你2,300....
你正骨玩鬼真係貴過你sn~~~
k關叫普通~~~
拱賓先係真正硬件差~~~水床隔離有個尿兜....仲要係臭既!!!
假天花上面d老鼠嘈過部電視d聲~~~
仲要有小強!!!!
pk到暈~~~~!!!!!

引用:
原帖由 icanfly 於 2008-6-13 15:18 發表

C Hing, 除非你有固定飯盒, 搬返澳門街啦:victory:" />
我本身2邊都有地方住...
而家豬凱果邊退左了~~~
有飯盒都要般啦....

發新話題