發新話題

音華走鬼嚇撚死

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-29 10:57 發表
Thank you 夜鬼兄報料 ... 不過夜鬼兄個老友都真係精忠報國 ... 大難不死都仲去山雞 ....
睇怕大家都要<<收心養性>>一段時間

引用:
原帖由 angus 於 2008-5-29 10:57 發表
Thank you 夜鬼兄報料 ... 不過夜鬼兄個老友都真係精忠報國 ... 大難不死都仲去山雞 ....

佢細佬無比d公安嚇到縮埋咗咩?

好驚呀!唔知粥店點呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-29 10:47 發表

是 / 骨,在國貿那邊,深南中路人民橋,小肥羊隔離。

嘩!而家好得人 都係收心養性先囉。
呢個場以前都去過幾次,big meal need to go upstair anyother room. 小心為上

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 夜鬼 於 2008-5-29 05:13 發表
有老友上音華玩,晌尾房岩岩想除褲搞野果時聽到出面好嘈,開門睇睇咩環境,聽到好多普通話呼喝聲,條女聽到更衝出房門口,老友唔執輸立番匙牌手機同上衫向休息室方向走,近電梯口即刻有着便服同制服既人截住問佢姦什 ...
wah/// 你老友之後仲去鳳凰tim 真夠膽

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-5-29 09:32 發表

日頭還是夜晚? 幾點鐘?
岩岩先至出事, 邊一個班都唔會去住la下話.

open Big La ,too famous in Lo Wu

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-5-29 10:01 發表
音華 is a 正骨 site or NOT ?
這場有係報纸 sauna 版登廣告, 有囡囡相貼上 ....
咁危險! 都係去遠啲玩嗱....

發新話題