發新話題

金碧ko捉人案件始末

引用:
原帖由 steel_xx 於 2008-5-26 00:32 發表
金碧ko捉人案件始末
最新資料,剛剛跟金碧XX通過電話,2008-5-23確實有两位技C及两位C兄被ko捉了!! 但老闆迅速解決了問題,人已經當天被釋放。事原是金碧生意太好,所以有人去信投訴ko說金碧開大,並開 ...
如果老闆咁快解決到問題,都算佢有實力喎:good2:

引用:
原帖由 itskt 於 2008-5-26 07:27 發表
羅生門事件, 各說各話, 各信自己相信o個部份, 網上留言, 囡囡說話, SN場解釋, 誰者可信? 結果還是要自負.
引用:
原帖由 Bgor 於 2008-5-26 11:15 發表
信與不信並非重點, 去與不去才是要害所在 .
我就一定揀暫停賽事.  
兩位師兄, 慘就慘在得閒無事, 一頭半個月就彈張帖出離, 如果係我上面做野, 停幾日就簡單得多, 單係好似我地呢d一個月至可以上去一兩次, 咁就打亂哂行程, 如果見到係d版主級人士o既帖, 當然可信, 但好多時d發帖o既都係好似我咁, 得幾分, 點搞?

信佢唔去就無得玩兩個禮拜, 如果兩個禮拜後又彈個帖出黎, 成個月都唔使去, 咁又多一筆捐款比四川,

如果唔信佢, 衰o左又係兩個禮拜(不過係看守所), 上去玩唔係必須品, 咁當然係留係屋企兩個禮拜喇.

最好係d版主大大可以收o下風, 我信你地多d.

i agreed!two brother comment!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-26 12:29 發表

其實玩小陣係咪對你好大影響先. 有時兄弟好心提醒. 你應該多謝先至真. 如果你唔信咪上去試下. 可能時運高你冇事呢 .
"如果你唔信咪上去試下. 可能時運高你冇事呢" 咁即話"你要死我唔阻你", 乜同兄弟咁講野架? 或者同你有唔同意見既都唔係兄弟, 咁 "玩小陣係咪對我好大影響先" , 你就無需要知
"有時兄弟好心提醒. 你應該多謝先至真", 多謝之餘, 係咪 "不要問,只要信" ,  人講乜你都信架, 你係咪所有帖都信? 所有帖都跟住做? 咁我希望你時運高, 唔好比人昆

回復 20# 的帖子

羅拔兄呢班師兄有膽去玩不用左住啦:smile1: 自己承擔後果:smile1:
天天要學習...天天要練習

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-5-26 12:05 發表

如果老闆咁快解決到問題,都算佢有實力喎:good2:
最實際有實力唔駛比人拉la.

發新話題