發新話題

魔笛追魂

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-22 19:04 發表
早兩個星期去咗觀瀾,呢度有嘢攪嘅地方真係少之又少;
想好玩d咩,最近都要去到鳳崗、塘夏或者龍華。
因為唔太熟地頭,惟有請教個相熟白牌司機啦,
於是就咁俾佢車咗去一間叫咩春天酒店 ...

發仔兄真係又痛又快。令人欽佩、欽佩

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 itskt 於 2008-5-22 23:32 發表

佢? 發哥定囡囡

如果係發哥, 就應該反客為主, 完全唔比機會佢再用口掂我身體任何地方, 完事之後問佢攞番小費.

如果係囡囡, 咁只有去應徵做佢地o既 師父, 慢慢教.
講開用口,曾幾何時,
有個/骨女問我鍾唔鍾意食撻喎,
佢好似想我同佢食......

觀瀾即係係邊度?

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-22 23:40 發表

講開用口,曾幾何時,
有個/骨女問我鍾唔鍾意食撻喎,
佢好似想我同佢食......  
發仔哥有冇叫囡囡俾番服務費你???

仲以為觀瀾淨係打哥爾夫球地方tim

引用:
原帖由 johnvivian 於 2008-5-22 23:47 發表
觀瀾即係係邊度?
觀瀾係深圳二線地方,
距離深圳約40分鐘車程!

仲以為觀瀾淨係打哥爾夫球地方tim [/quote]

嗰度仲有好多工廠,
例如手機制造商"富XX";
至於K場只有一兩間,
大部份以正骨場居多( 鬼鼠當然有 );
要有好嘢玩,通常要搭車去遠d....

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-22 19:04 發表
佢好似要同我條JJFrench Kiss咁,
起勢咁搵條脷撩開條JJ個咀,

特別就係特別,不過我唔多享受,仲有d痛添。
响沖涼房內先嚟1Q,之後上床做例行工序:
漫遊、吮手趾腳趾......等等。
之後佢又再嚟吹簫,呢次慘囉........
佢又同我條JJFrench Kiss,仲越撩越大力,
好似要掰開我條JJ個咀咁.......
條嘢俾佢越撩越痛 ,叫佢輕d慢d啦,
佢都係On99繼續起勢咁撩,佢話師父係咁教佢;
唉,咪嘞,頂唔順,即刻叫停。
...
如果呢條囡做毒龍,一定比佢鑽得好深入

發新話題