發新話題

帶客人到我的主場

新兄弟可能不知我的主場 哈哈.是竹園

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2008-5-13 16:51 發表

係咪佢
yes,,, bingo

此場以前是不需call鐘的.

現在競爭可能大了,希望可進一步提高服務質素.

最近做了 !^, 服務態度很好,衹是個子較小, 不是我杯茶!

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-5-13 19:15 發表

真係好有女人味
兄弟, 每人喜好唔同, 無乜好笑 !

引用:
原帖由 ilovesz 於 2008-5-13 19:24 發表

能夠做Raymond師兄嘅相好,
呢個囡囡一定服務唔錯,
令Raymond師兄非常happy,
我覺得囡囡嘅服務水準重要過佢個樣,
兩者兼備嘅囡囡唔係無嘅,
只係比較難搵.........

好早期去SAUNA玩就係呢間開始,果陣玩得好放的∼不過比較遠左d..所以好耐冇去了∼

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-13 23:52 發表

能夠做Raymond師兄嘅相好,
呢個囡囡一定服務唔錯,
令Raymond師兄非常happy,
我覺得囡囡嘅服務水準重要過佢個樣,
兩者兼備嘅囡囡唔係無嘅,
只係比較難搵.........
發仔兄.客氣..其實我也去了很多不同的場..價錢平一百也有..但有很多時女女的技術始終差一些,有些上身都不能脫..所以我可能要一些好的技術多於年輕的BG

引用:
原帖由 ilovesz 於 2008-5-13 19:24 發表

引述大師兄早前既一番話

一個老生常談問題 , 大家北上玩究竟咩年紀先至為之叫老?廿幾歲老既話是否一定要18~9歲為之後生?是否要以某一人角度為國際標準?如果一個16歲青年去玩 , 俾個18 歲 Bg 佢會覺得係阿姨 , 晌佢眼中要13~4歲先至係正 , 請問o個個18歲 Bg 係咪"好" ?是否每人均喜歡o靚妹?

發新話題