發新話題

海燕一問,謝謝

引用:
原帖由 骨總 於 2008-5-10 13:42 發表

一個老生常談問題 , 大家北上玩究竟咩年紀先至為之叫老?廿幾歲老既話是否一定要18~9歲為之後生?是否要以某一人角度為國際標準?如果一個16歲青年去玩 , 俾個18 歲 Bg 佢會覺得係阿姨 , 晌佢眼中要13~4歲先至係 ...
大師兄踢爆完佢又閃架.

回復 10# 的帖子

骨總大人小弟令你有此感覺真的對不起,
本來以前我都係睇開友台的,
見這裡討論氣氛很好,
不似第二到問二野就比人扣分所以先轉過來
如果因為新來有咩言語上得罪了
真的不好意思!h:" />
或者我算是新手上路,日後我會留意下用字了
其實你都講得0岩既,最主要都係要服務好,
唔係幾靚女都冇用!

因為本人近來希望找新的主場,所以想多看資料,
有機會試到新場再回來report!

最後都係同各位大人講聲得罪晒!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-10 09:36 發表

如果不開大,不要上去,只做雀仔餐,會自招麻煩。

這是小弟踏足深圳的第一所邪場,當時曾經有過一段不愉快之經歷,經此一役之後,以後所到之邪場,都感到是美好的。
多謝提供資料,咁我係找手作仔既我諗唔會去了!

引用:
原帖由 jmsoile 於 2008-5-10 17:44 發表
骨總大人小弟令你有此感覺真的對不起,
本來以前我都係睇開友台的,
見這裡討論氣氛很好,
不似第二到問二野就比人扣分所以先轉過來
如果因為新來有咩言語上得罪了
真的不好意思!h:" />h:" />
或者我算是新手上路 ...
期待你既新報告.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-10 09:36 發表

如果不開大,不要上去,只做雀仔餐,會自招麻煩。

這是小弟踏足深圳的第一所邪場,當時曾經有過一段不愉快之經歷,經此一役之後,以後所到之邪場,都感到是美好的。
真係蹺嘞,蘿拔兄,
海燕都係我踏足深圳嘅第一間邪場;
話說嗰陣(至少3年前)响參考書呢個場嘅廣告,
見到有個bg好cute吓,笑得好鬼死甜,
佢張相放到好大,心諗一定係紅牌啦.....
咁咪即刻同個friend仆上去會會佢,
展開深圳救國第一炮(之前都係去二線地區蒲)!
上到去海燕,即刻嗱嗱聲點佢鐘,
仲慌死佢俾人點咗去!

點知個bg入到嚟,一睇........
嘩,小喇叭你話,條囡真人同張相爭咗9條街,
又黑又瘦又無波,唔係呀嘛.......
好彩,佢嘅服務態度都尚算可以;
我原本只係諗住手作仔,
最後都經不起佢嘅軟硬兼施,同咗佢開大;
(硬者....面黑也,軟者....又lur又tum也)
做完之後,一d享受同回味嘅感覺都無,
只係覺得俾人搵咗笨柒!
唉,只怨當時自己心太軟同條嘢太硬,
因而造成呢一段不愉快嘅經歷.....

咁好的回覆:good2: 抵加你五分

你朋友梗係上去玩手作仔.

手作仔千其勿去!信吾過廣告!

發新話題