發新話題

雙儍闖褔田

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-9-28 11:23 發表
二個無響大陸玩好耐既我同同事大家放同一日假,無聊講起大家都無去大陸揼過正或邪骨,:thumbs_down.gif:  同事話攞左料問左人褔田有水圍有間咩..新銀泉正骨幾好幾好. 個心諗未玩過大陸邪骨又怕近十 ...
very detail report thanks

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-9-29 01:29 發表

唔理佢地會唔會俾人話寒酸架? 如果中式按摩真係"乾"推真係幾辛苦.
大把人做中式啦,唔使理佢,如果CHING下次再去,又遇著美容妹過黎,你可以同佢講"岩岩按完",咁就唔使煩.
另外你怕乾推辛苦,咁咪試吓香薰按摩,兩舊水,用香薰油推,冇咁乾

水圍村內十間有九間是/骨,新銀泉是咸淡水,但現在巳轉名,

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-9-28 11:23 發表
二個無響大陸玩好耐既我同同事大家放同一日假,無聊講起大家都無去大陸揼過正或邪骨,:thumbs_down.gif:  同事話攞左料問左人褔田有水圍有間咩..新銀泉正骨幾好幾好. 個心諗未玩過大陸邪骨又怕近十 ...
有時間要多d上尼先得嫁

引用:
原帖由 hokw 於 2012-9-30 00:06 發表
水圍村內十間有九間是/骨,新銀泉是咸淡水,但現在巳轉名,
師兄好熟行情咁喎

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-9-30 22:44 發表

師兄好熟行情咁喎
老手:good2:

褔田邪場比較少同散

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-9-28 13:58 發表
咸兄鬆腿好似係包房唔係大廳wor
師兄真係心水清.咁都俾你睇倒.

記得多年前咸兄有一篇文章講佢同老虎去強國揼骨鬆腳, 佢帶埋佢老虎去佢相熟既骨場鬆腳,又叫番相熟既女, 佢老虎坐響佢隔離,條女唔知有心定無意整"古"咸兄,特登係佢老虎前同佢一路鬆腳一路搞咸兄兄弟,攪到咸兄唔上唔落.果編好頂癮.

發新話題