發新話題

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2012-6-3 00:27 發表

c兄個報告好似曾經晌睇過 6仔冇做好多c兄都知, 見到話佢重出江湖, 拿拿臨搵佢做個call鐘, 點知比佢噴到一面屁 佢話已經冇做 就尼件事問admin幫我跟進都話冇 死心不息打長途上港匯問過明白, 經 ...
辛苦晒 :good2:

引用:
原帖由 Mars 於 2012-6-3 03:13 發表
24小時之內唔出黎解釋,回收個帖啦.係度渣流灘
唔好咁快
留多陣等多d人認識乜野係假報告等佢獻世都好

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-3 02:14 發表

takeyauyau 03:26 瀏覽帖子 深圳桑拿休閒水療 初試廣會6仔好雙乳

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-2 16:24 發表
前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會試下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. 嘩! 冇36都有35.
PART 1 感覺到她手勢尚可,唔算非常好 ...
引用:
原帖由 zoomam 於 2012-6-3 03:51 發表
takeyauyau 03:26 瀏覽帖子 深圳桑拿休閒水療 初試廣會6仔好雙乳
c哥回應下la,避唔到嫁la

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-6-3 03:54 發表

c哥回應下la,避唔到嫁la
諗緊點回好

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-2 16:24 發表
前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會試下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. 嘩! 冇36都有35.
PART 1 感覺到她手勢尚可,唔算非常好 ...

既然咁夜都上尼,入到尼睇番自己個報告避而不答無私顯見私 聽日你講乜都冇用:icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif: 留番比秋田版主慢慢同你計

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-3 03:56 發表

諗緊點回好
離左線

引用:

上中下路指數3-6-5

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2012-6-3 00:27 發表

批評~尼種抄帖天馬行空手法極似<數目字國產寫狗台>慣用技倆

尼d垃圾大陸狗文化仲唔係<數目字國產寫狗台>

發新話題