發新話題

港濠幾個極端引以為鑑 (試過佢地既師亨不妨討論)

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-27 23:10 發表

咁索性叫埋佢起雙飛嗎
無興趣 wor

回復 83# 的帖子

我就覺得有少少影晌lor 凡係網上討論區都係嫁la

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-5-28 05:18 發表
我就覺得有少少影晌lor 凡係網上討論區都係嫁la
咁又未必, 今日中午閃一轉竹記竟然九間房有客。多人講一樣咁多客 , 早排呢度夠插 KH 咪一樣咁好生意uch:

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-28 19:57 發表

咁又未必, 今日中午閃一轉竹記竟然九間房有客。多人講一樣咁多客 , 早排呢度夠插 KH 咪一樣咁好生意uch:uch:" />
咁仲更加未必 zoomam兄講既意思應該係關於No.32去流 , 但係你個point扯左去人流 竹記o個條thread講既係No.2 , 只要抱住凡事靠自己mark去與唔去悉聽尊便 港濠 全世界大同所有生意唔係單睇一日半日 , 你試下禮拜六日入鹿頸o個兩間露天茶座飲下茶 , 包你話佢地生意好到不得了 , 月尾結數除平均數

引用:
原帖由 骨總 於 2010-5-28 20:09 發表

咁仲更加未必 zoomam兄講既意思應該係關於No.32去流 , 但係你個point扯左去人流 竹記o個條thread講既係No.2 , 只要抱住凡事靠自己mark去與唔去悉聽尊便 港濠 全世界大同所有生意唔係 ...
我係 refer to 夜鬼兄咋。我知另一條thread講既係No.2, 但無情情响果處講就九唔搭八啦。OK. I close file la

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-27 19:28 發表

已經去左深濠做
號碼係 ! 號
而家返夜班
乜游在去深記啊!真係唔想撞到佢
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-27 18:05 發表

你真係覺得街街可呼風換雨、操縱生死咩
讚或彈對囡囡唔多唔少總有一定影晌我覺得係lor

引用:
原帖由 zoomam 於 2010-5-29 02:44 發表

讚或彈對囡囡唔多唔少總有一定影晌我覺得係lor
所以如果唔係太衰既, 都唔會係度講, 費是阻人揾食甘慘啦......

發新話題