發新話題

肥哥快閃(23)~九記18公主回歸有無質變體驗報告

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-2-12 09:29 發表

之前試過一次,無乜feel,E+有改變可試試。還是18號嗎?
無改...都係18

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-2-12 09:16 發表

乜嘢時辰搵佢最得心應手, 出入平安, 大拮大脷呀
佢返工...頭3轉.....穩陣d.............................番食趁

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-12 12:45 發表

佢返工...頭3轉.....穩陣d.............................番食趁早   
番食左囉,果日排第一

我就無得車,其他同肥哥差唔多.

個人覺得服務有改善:good2:

不過唔知係唔係肥哥個報告關係,18話未上班之前無乜電話,一上班以前D客係咁打番嚟

我果日一點上鐘電話係咁嚟,佢已經BOOK到PM7點 ,第二日都已經有三個BOOKING 死未

當日見到一號仔,唔係好正,不過好順眼+好笑容,個樣仲好似任人魚肉果隻

真係想試下,唔知邊位師兄有佢 ,因為唔CALL鐘我諗都幾難約

不知#18現在是否還是上常早班呢?

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-2-12 20:25 發表

番食左囉,果日排第一

我就無得車,其他同肥哥差唔多.

個人覺得服務有改善:good2:

不過唔知係唔係肥哥個報告關係,18話未上班之前無乜電話,一上班以前D客係咁打番嚟

我果日一點上 ...
甘搞笑...
我之後再搵佢, 話排到8點, 我話趕住返香港, 下次先

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-12 20:28 發表

唔洗理D無聊人,個個經歷都唔同嫁啦
咪係, 可能師亨有濕車吾定, 18 d野好難講

回復 10# 的帖子

有男友會保守,真係要試試

發新話題