發新話題

港濤......一肚氣之旅(希望個老闆會睇到 lee 個報告)

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-8-31 08:01 發表

約齊班c兄dup9佢
咁激 ..........我驚佢人多 D wo
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-8-31 15:36 發表

d相整到咁, 比客人有被騙既感覺, 都係用返跟真人相似既相好d, 到時真係得不償失.
唔執相就執笠都似。如果80%係 , 你地會唔會去先 。但執相後有 80% 係美女, 咁你地會唔會去先

請大家回答呢個問題

公司嘅目的係搵多d 客黎, 囡囡工作係 keep 住d 客 。如果冇客入門口咁點生存。

引用:
原帖由 mongping 於 2010-9-1 00:35 發表

唔執相就執笠都似。如果80%係 , 你地會唔會去先 。但執相後有 80% 係美女, 咁你地會唔會去先

請大家回答呢個問題

公司嘅目的係搵多d 客黎, 囡囡工作係 keep 住d 客 。如果 ...
lee 間野都係得三、兩個好樣少少
其她都.............
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 zaku008 於 2010-8-29 23:17 發表
係咪係竹記過檔個廖仔呀 佢好鍾意老點架
自己d 客仔都老點 唔想出黎撈

呢個廖仔不特止老點啲客
佢仲最鍾意老點啲女女添
不過就係吹佢唔 X 賬囉      
希望啲老闆會睇到啦

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-8-31 23:37 發表

提醒都無用
無人吹得佢賬
無錯,除非唔去講途,但係又唔關d囡囡事,所以吹佢唔賬.

引用:
原帖由 mongping 於 2010-9-1 00:35 發表

請大家回答呢個問題

公司嘅目的係搵多d 客黎, 囡囡工作係 keep 住d 客 。如果 ...
唔係話唔執d相, 但係唔好執到d相好似選港姐d相咁先得架.
只係想d相接近返d真人啫. 如果騙完客人, 咁邊會有返頭客呢??

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-9-1 14:15 發表

唔係話唔執d相, 但係唔好執到d相好似選港姐d相咁先得架.
只係想d相接近返d真人啫. 如果騙完客人, 咁邊會有返頭客呢??
認同c兄見解:good2:

發新話題