發新話題

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-6 00:27 發表

而家都未有人話你,唔駛對號入坐住
D寫狗亂咁作野,唔知既CHING真係比佢跣架
咁你話樓主TAKEYAUYAU呢種咁既行為,係咪抵吊呢
有睇吹水版都知喇....
d報告係真係假,明眼人一睇就知喇~~~

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-6-6 02:42 發表

咁多c兄有個T字
點解咁敏感會覺得係你?
你都識講你既語法一時一樣la
咁點解又會咁尼?
你而家講野完全港式化wor
想提提你就算報告照copy過尼
唔通會由繁體港式語法變左大陸簡體語法用語???
好令人費解lor: ...
唔通會由繁體港式語法變左大陸簡體語法用語???<---唔明你呢句講咩

你老友(出假報告果個)未踢爆之前夠多野講咯<----攪清楚,我暫時仲未係街街有老友

以上你既迷離解釋+埋兩個相似度夠令其他c兄條氣唔順la<----如果咁樣令其他ching唔順,我比人老屈條氣又會好順嗎?

你出既報告咁岩都係<數目字國產寫狗台>d客仔場<-----你都識講咁岩喇~~你講果個場,我係第一次去,全因舊相好去左果邊上班,試完返黎出個報告就比人話係卧底....哈哈

takeyauyau

性別男  註冊時間2006-2-12

takeoto

性別註冊時間2006-2-6 <------六合彩都有人中喇,都係果句,係同一個人又會唔會用咁似既login呀

[quote]原帖由 takeoto 於 2012-6-7 23:40 發表

[takeyauyau

性別註冊時間2006-2-12

takeoto

性別註冊時間2006-2-6 <------六合彩都有人中喇,都係果句,係同一個人又會唔會用咁似既login呀

/quote]

留番比秋田ching中番次六合彩先

呢排攪乜?兩邊台都有野發生 呢排風大左d,攪到各個師兄咁慶?

引用:
原帖由 人面狗 於 2012-6-8 00:06 發表
呢排攪乜?兩邊台都有野發生 呢排風大左d,攪到各個師兄咁慶?
出 post 之人.. 推場.吹水.9 up......所以師兄咪睇唔過眼.

呢條帖依家放係度都好架...比人清楚知道. 咩叫鱔....

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-8 01:44 發表

出 post 之人.. 推場.吹水.9 up......所以師兄咪睇唔過眼.

呢條帖依家放係度都好架...比人清楚知道. 咩叫鱔....
都係個句, 個科冧變左嘈交地方

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-6-7 23:40 發表

你出既報告咁岩都係<數目字國產寫狗台>d客仔場<-----你都識講咁岩喇~~你講果個場,我係第一次去,全因舊相好去左果邊上班,試完返黎出個報告就比人話係卧底....哈哈
真係咁岩
邊個場呀c兄?

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-6-8 01:51 發表

都係個句, 個科冧變左嘈交地方
好快無野架 la...  睇下邊個仲會亂寫假報告...   ban 9 梗佢....

希望上面快 d ..無甘大風啦...

多 d 報告 lee 度就會好 d 架 la..

發新話題