發新話題

見識見識近代竹完

見識見識近代竹完

講開竹完冇去接近差唔多兩年
近半年聽到唔少c兄提到轉人轉囡囡
做定功課探準料之後的起心肝舊地探險一試
年前對佢地印象差到不得了
時移世易
經過今次旅程之後對佢地改觀左印象好左
首先係冇左hard sell果種管理:good2:
其次係個場進取左唔少
唔再係十年如一日同一批囡囡等養老:good2:
難然舊有囡囡仍然晌度
但係見新加盟既亦唔少
同經理吹完水推介一個比我
囡囡係100
番中班有前有後貼身享受:good2:
dup就so far so good la
服務方面唔知係經理交帶落
定係生客都有增值
個人覺服務指標比起所有港字派更勝一籌 :good2: :good2: :good2:
此囡囡肯定入番食list
最後當然滿意出房la
唔執輸依足老總提示講過係街街會員
用港幣埋單落樓價328:victory:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

HKD328 = at least RMB260 woo, what was the service you got?

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-3-7 23:42 發表

有前有後貼身享受:good2:
............有增值
聽落都幾吸引

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-3-7 23:42 發表
唔執輸依足老總提示講過係街街會員
用港幣埋單落樓價328:victory:

醒喎

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2012-3-7 23:47 發表
HKD328 = at least RMB260 woo, what was the service you got?
唔岩你嫁
咩服務都冇用la
幫你留意緊138人仔包推包吹包扑果d

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-3-8 00:23 發表

唔岩你嫁
咩服務都冇用la
要搵幾耐

This sauna a little bit far away.....

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-3-8 00:23 發表

唔岩你嫁
咩服務都冇用la
最好送埋中泰+大堂

發新話題