發新話題

試左講會 15

試左講會 15

已經好耐無上 SZ 出火,  見 66 兄呢排試講會都 OK.
心思思於情人節後, 都走番轉. 搵番件暫時情人先.....

睇返講會最近既 post , 囡囡對野都幾勁,   eg.,  6 , 99 ,   Slim 既有 15......
自己打過上前台, 全在,:good2: ,,,,, 心諗, 求其上到去跟隊, 撞下彩數算數.........

上到去先問,  邊位最快得唔洗等太耐,,, 點知件件都要等,,,最快話半小時  
是旦, 甘就最快果個  > 15.  la.

沖涼洗白白都成 3 個字先出黎,,,, 出黎坐陣飲杯野又半個鐘甘滯.
終於入房啦..... 眼見囡囡 OK 靚囡又順眼.... :_n9: ( 同 ad 唔太似 )

Part 1 , 按既手勢不過不失甘啦.
但大家傾計傾得幾開心, 又 8 下問琴日情人節點過等等....
好快就轉去推油背, 反而好似推既時間比按既耐... 仲好, 個人鐘意  
之後浪起對腳, 搓雀仔好鬼舒服....
出去取熱毛巾, 幫我清潔一番就 part 2.

Part 2 服務做足, 但對我黎講, 試到 15 最開心系佢有樣有身材,  
好似門兄話齋, 波型靚.........:_n9: :_n9: :_n9:  
我到要反客為主先得啦,

上路我只可蜻蜓點水 ,  
中路, 就 OK 任你舞... 但唔好咬.
下路, 我無試, 因為忘記左啊....
我叫囡囡拖長 d , 好比我又慢慢品嚐佢既美乳.
呢度要讚囡囡配合度高, 體位不時要求互調上下, 無 say no, 想點都得  .
最後幾乎忍受唔住囡囡套弄, 要排洪之時, 都會用毛巾擋一擋, 費時囡囡一身都系.

再出大堂按番個腳,  208 - 10 + 38  = 236 埋單走人.

引用:
原帖由 曉士 於 2012-2-17 19:40 發表
已經好耐無上 SZ 出火,  見 66 兄呢排試講會都 OK.

睇返講會最近既 post , 囡囡對野都幾勁,   eg.,  6 , 99 ,   Slim 既有 15......
自己打過上前 ...
碰到過,喱個幾靚女又後生。

呢個我都想試,不過要遲啲先。未有機會上去住。

睇相好正

引用:
原帖由 kin0426 於 2012-2-17 21:08 發表
睇相好正
但真人個波冇AD相咁大架,不過都夠玩

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-2-17 22:38 發表

但真人個波冇AD相咁大架,不過都夠玩
最緊要係型靚
希望大家都食到好野

引用:

自己打過上前 ...
終於有時間試佢拿

引用:

自己打過上前 ...
我岩岩試左個米七女女 no.#(
有保鮮紙玩
希望大家都食到好野

發新話題