24 123
發新話題

f 豪 好服務 ^)

f 豪 好服務 ^)

見好耐無上港記一上, 乜連名都改埋.部長話港字升lev wor, 我即刻問服務有無升先?
阿成經理話更係有啦~~~:good2:
即刻叫佢介紹, 佢話^)包好服務
好即睇下點, 電腦相都ok~~我都download 咗
一走過來, 都幾姣屍dun 篤,    但樣就唔得,睇清楚D? 嘩, 暴呀珍~~~~?
根據推測, 無2張尾都3張頭啦....
算叫咗經理介紹唔好意思推照收

[local]2[/local]

1. 態勢可以啦
2. 樣? 俾塊黑布蒙頭會好D
3. 反食度 0.1 % 除非真係無得選

入正題.

part 1
好姣咁, 又問埋D例牌野, 你係唔常來呀,你好靚仔呀.....skip
按都ok, 我即刻隔衫查下波先,都ok 大

park 2
拿完油返來, 坐係我大脾, 想車我, 我聞到有陣口氣.(哎~~~多謝,唔慣同有口氣人車)佢一除衫, 對野野原來係Dorina~~
正常埋做果凍呀波推等.
點知, 波推到正面, 突然感到小弟弟一陣暧意.
嘩, 佢佢成支好似想吞晒落肚咁呀......
成來係老鴨飲水!!勁呀~~~
都飲唔成5-6分鐘,我差D走火

後來又用一招69式,無奶油 我見到成隻鮑魚唔篤佢啦?
加蕂鷹, 絕招二指潮吹, 佢叫床叫到拆天咁, 我叫細聲d啦
我又出埋三隻手指一齊入, 佢都唔差係助我起機, 最後燦爛一爆, 捐咗幾十億收工.

.................後記...........................
落到樓下, 食返個面同西多補充體力先~~
跟住個c兄走埋來同我傾兩嘴, 話頭先佢係我隔離都聽到拆天.
佢原來上(號, 部長幫佢Call ge

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 howantse 於 2011-12-19 02:22 發表

.................後記...........................
落到樓下, 食返個面同西多補充體力先~~
跟住個c兄走埋來同我傾兩嘴, 話頭先佢係我隔離都聽到拆天.
佢原來上)號, 部長幫佢Call ge
佢仲同我講( 號話: ^) &&&&&&&啦~~

乜有0號既
新嫁?
囡囡都係揾啖食遮c兄
冇必要爆屋企人私癮咁冇品la:icon9.gif:

禍不及家人講人屋企d野把能咩

引用:
原帖由 howantse 於 2011-12-19 02:22 發表
見好耐無上港記一上, 乜連名都改埋.部長話港字升lev wor, 我即刻問服務有無升先?
阿成經理話更係有啦~~~:good2:
即刻叫佢介紹, 佢話^)包好服務
好即睇下點, 電腦相都ok~~我都download 咗
一走過來, 都幾姣 ...
兄台把口認真缺德
囡囡對你已有付出
何必高調唱囡囡家人
人地家人又冇得罪你:icon9.gif:

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-12-19 02:30 發表

服務5錯la
女女有仔與吾 是真是假有咩關係呢
又5係相睇做人世
Sorry~~我del 咗, 係(號.

都係, Sorry Sorry , 唔應講佢家.

下次會小心D, 各C兄見諒.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-12-19 02:30 發表

服務5錯la
女女是真是假有咩關係呢
又5係相睇做人世
版主爆埋一份

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2011-12-19 02:28 發表

乜有0號既
新嫁?
囡囡都係揾啖食遮c兄
冇必要爆屋企人私癮咁冇品la:icon9.gif:
引用:
原帖由 lilibuttket 於 2011-12-19 02:30 發表
禍不及家人講人屋企d野把能咩
引用:
原帖由 lomobaby 於 2011-12-19 02:34 發表

兄台把口認真缺德
囡囡對你已有付出
何必高調唱囡囡家人
人地家人又冇得罪你:icon9.gif:
樓主c兄一時興之所致無心之失,相信唔係有意冒犯,而且佢已經即時作出處理deleted左:good2: 大家算la

引用:

服務5錯la
女女是真是假有咩關係呢
又5係相睇做人世
引用:
原帖由 lomobaby 於 2011-12-19 02:36 發表

版主爆埋一份
改左la

24 123
發新話題