發新話題

跟風試金海灘 ^(

跟風試金海灘 ^(

有言在先, 骨場遭遇人人不同,得到服務亦非人人一樣,所以每個報告囡囡好與唔好,跟唔跟風自行決定。呢次因為有師兄報告話佢服務 VERY GOOD :thumbs_up.gif: 同埋大波一族 ,趁有空檔 ﹝重要特登中午去想飲頭啖湯,點知都係第二手﹞。

場地 : 關口行路去 10 分鐘身水身汗  ,門口冇招牌,如果唔係有咨客 LAU 我實行過籠。佢地話大運會將至唔想咁高調喎。上到去細場一間,灰灰暗暗 ,裝飾都好舊格局似日途咁uch:uch:" /> ,毛巾衫褲當然唔好得去邊啦。沖涼反而 OK wor 花洒夠力:thumbs_up.gif: 。
大廳冇坐過,估有十張梳化卦。經理物體直帶我入房。跟住叫 ^( 入黎。

真人比相打八折 ,年齡加一成 。段估三十左右。力量型,的確係大對燈 。二話不說叫我扒抵按背:: 。真係孔武有力不過全部唔到位 ,左按按右按按 ,按埋兩隻腳加埋二十分鐘 。跟住出去攞油幾分鐘後返。入房後又叫我扒抵:: ,除我條褲跟住响攞抽落油,卒咗五分鐘卸甲用波燙背十零吓,喂轉身按前面啦:: !! 返轉後先見對波:_n9: ,老實講係幾大,我想摸吓對燈時佢話咁快落咗斤幾油好似油浸禾花雀咁h:" /> ,跟住 chok chok chok , 我話可否慢慢黎呀? 咁至減慢D。我都唔係好多機會摸到佢對波,因為佢隻手chok緊機阻九住 !摸落仍然係好 firm 我估佢以前係老家做勞動工作經過多年段鍛鍊,不過提子都幾深色兼大粒,可能唔只係人妻可能做埋人母 (段估咋) 。我繼續向下摸索,摸到塊”百潔布”喎 ,梗係收手兼冇引啦 。好彩都摸到森林邊,都應該好多毛。唔洗一陣,俾佢係咁 chok 梗係冇貨賣啦 !跟住 9 秒 97 收拾殘局出咗去洗手。 10 分鐘彼返黎, 幫我按兩隻手各 5 分鐘。然後企起身對住我講 : 『我做嘅野已經做完啦!』。咁你明啦 ! 大家會點答呢? 我就話: “哦,謝謝你,你先下鐘吧”  。睇吓牆上個鐘,全部以上過程不超過 50 分鐘uch:uch:" /> 。

我係快閃一族,快去快返。點知呢個至係高手:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: 。聽佢講,大運會過後,呢個場會做埋大飛,佢會做。我估佢係黎揾快錢。有師兄對佢有興趣可記低遲d 去揾佢。

我直話直說,我可以話乜招都未出過 ,完全受人控制 。如果 chok 快D, 可能波都摸唔到就落鐘:_n5: 。

呢次係我骨運差啫 ,可能其他師兄有運行。喜大波者,不妨去碰吓運氣。

祝大家好運:cool: 。

之前有人吹過話very good, 重心思思想上去搵佢

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-7-26 00:54 發表
人人骨運不同
可能你去試亦未必一樣

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-26 00:57 發表

人人骨運不同
可能你去試亦未必一樣
因為唔夠你藍色超人靚仔

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-26 12:57 AM 發表

人人骨運不同
可能你去試亦未必一樣
黑版主有前科架播,人無你有
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-7-26 01:02 發表
仲多左TIM

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-7-26 00:54 發表
這件人妻我都試過,真係大波,指數666,個次卒到佢慶起,仲主動叫我幫佢打井,仲打到成手水,多水多汁!!
不過最唔好一樣野,同樓主一樣.....被飛鐘....

引用:
原帖由 木頭 於 2011-7-26 01:02 發表
所以我話唔夠佢靚仔
引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-26 01:07 發表

仲多左TIM
唔好再次激我啦

發新話題