發新話題

天邪寶鑑(86) ~ 九龍灣之最愛的首席大弟子

天邪寶鑑(86) ~ 九龍灣之最愛的首席大弟子

NUM:38

相頭:85分

身材:85分 (B+CUP)

車牌:無

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:85分

優點:靚女一個,服務重要唔係差個隻

缺點:面上有豆豆

本來呢個報告應該新年前寫,但囡囡返老家休息,又未知休到幾時,為左唔好咁吊CHING引,所以壓後左寫。跟38有一點淵源,記得剛上牌既時候,第一次搵佢既時候,百無,之後就同佢傾左好耐計,講下有關呢一行既野,D客係點唸個D野,經過一段時間,佢似乎已經想通左,聽番黎既消息,心態好左,生意都叫唔錯,重入選埋9記四大美人添,見成4個幾月無見,就上去搵佢啦。今次再見番佢,明顯個人醒目左,不過塊面重係好多豆豆,今次又係著番我第一次見佢個件粉紅色衫,真係好似時光倒流咁,報完手牌,我就叫佢坐過黎,攬下傾下計,傾番之前D野,一傾就傾左好耐,最後就無做PART I 直接進入PART II,傾傾下計,佢可能見時間都差唔多,佢就開始採取主動,伸隻手入我條褲摸下摸下我細佬,又伸手入衫掃我LIN LIN,我就一野車左埋去佢個咀仔度,雖然無避開,但就好似唔多受落,咁就無繼續錫落去,向另一個地方進攻,呢件粉色工衣有度好,件衫係用啪啪鏤,兩手一拉,啪啪聲就開哂,重會有車燈彈出既效果,不過當然身材要有番咁上下啦,我兩手一拉,38對車燈就彈左出黎,真係好彈手,解BRA,車LIN,呢D指定動作我梗係做到足,手感口感都好好,到下探果時,佢已經濕Q哂,我再摔多兩摔,水長流 ,之後摸礙ML式係咁UM佢,佢成個人軟哂呔,其間佢問我點解我同第一次好唔同,話我今次好猛,我就話:我今次好想佔有你,之後佢就側躺係我身邊,之前攪左咁多花臣,CHOP兩CHOP就比佢埋左單 ,不過真係食過番尋味,宜家重回味緊。

要電話請直接PM我,請不要回帖問,謝謝!

今次無影相,舊相一張頂住先,左手面著粉紅色工衣就係38

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

頭像果張靚啲咼
面圓圓好睇啲
等包膠!

呢個38同街街38唔同樣?完全係兩個不同人。

引用:
原帖由 loverhime 於 2011-2-18 17:28 發表
頭像果張靚啲咼
面圓圓好睇啲
等包膠!
合照個張似真人多D
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-2-18 17:35 發表
呢個38同街街38唔同樣?完全係兩個不同人。
係同一個人,AD相PS左嘛

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-18 17:37 發表

係同一個人,AD相PS左嘛
街街係呢個樣播!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-18 17:36 發表

合照個張似真人多D
九記, 我心水都係18
可能後生仔, 淨係想食相頭

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-2-18 17:40 發表

街街係呢個樣播!
係同一個人

發新話題