27 1234
發新話題

KHo @ and (#

KHo @ and (#

最近的某個週末晚上, 又回到近期熱點Kho啦, call任何人就去碰碰運氣, 點知好多想點的都唔得閒, 於是睇相揀咗@...

點知一入黎, 唉, 又被相厄咗, 真人得相 7成度, 眼部化妝極為深色 , 個人覺得不好看, 不過身材都幾豐滿吓, 手腳都好肉地, 但又唔算肥

一開始就叫我訓低, 問邊度累, 語氣有點冷漠, , 感覺不太好…:thumbs_down.gif:

Part 1 唔記得啦 , 只記得大家只吹了幾句, 說話不多
Part 2 覺得佢所有程序都好快咁, 動作唔太溫柔, 不過上下路叫做開通, 總括來講覺得佢態度有點冷淡, 一切動作都好趕咁, 好公式化, 到走時佢都無主動留電話, 咁都好, 反正都不會再番食的...

======================================

上星期六本來想一試老師 (( , 可惜下晝打去話佢在上鐘, 最後點咗近期好多post  (#

佢一入黎 , 坦白講, 無各位ching講到咁靚(個人感覺), 佢同相係幾似, 黑黑地, 不過我知道佢唔係我杯茶

Anyway, part 1 規規矩矩, 無咩特別, 佢好似其他ching所講比較慢熱 ,大家說話也不多 ,不過按完佢就訓咗落我身邊挨著我, 開始玩女友feel, 佢咁樣令大家都放開了一點, 開始吹下水, 我就順勢探索一下佢身體, 嘩, 竟然係一d多餘嘅肉都無, 難得!:good2:

part 2 佢一解甲, 一對堅挺的咪咪就在眼前, 睇相真係睇唔出咁勁! :_n9:
波推固然舒服, RPP亦算唔錯, 到戲肉佢更主動訓到我旁邊方便我車lin, 真唔話得 :thumbs_up.gif:  下路亦無格手, 最後無多久就交貨了

總括來講 , 佢服務算唔錯, 上下路綠燈仲想點 ?  可惜佢相頭唔係我杯茶 , 皮膚又唔係白白淨嗰類 , 加埋個大大的tatoo喺腰間, d礙眼 , 所以短期內應該不會番食

近期 kho 新囡真係多到不得了, 邊有咁多時間試哂呀, 希望各位ching如果試到新嘢, 大家多dreport分享一下, 謝謝

引用:
原帖由 agok09 於 2010-11-14 04:59 發表

於是睇相揀咗@...點知一入黎, 唉, 又被相厄咗, 真人得相 7成度, 不過身材都幾豐滿吓, 手腳都好肉地 ...
真人肯定冇相 7成,6成比多佢,上身微波爐下盤粗,同c兄相比應該係c兄為人厚道:good2: 我唔係彈個女只係照事實講

去KHo咪睇相,有時睇下緣份都幾好

引用:
原帖由 agok09 於 2010-11-14 04:59 發表

最近的某個週末晚上, 又回到近期熱點Kho啦, 無call任何人就去碰碰運氣, 點知好多想點的都唔得閒, 於是睇相揀咗@...

點知一入黎, 唉, 又被相厄咗, 真人得相 7成度, 眼部化妝極為深色 , 個人覺得不好 ...
用自己ge口技能夠令冷漠ge JC變成熱情女友feel ge 女女個種感覺都幾爽架

#93 都想試下
!

#2 廣告相
都幾靚!!

個個都話93號咁正, 一定要試下佢, 黎緊上深圳工幹一定要試

27 1234
發新話題