28 1234
發新話題

初試森HO.......... no.*# ..........我諗大家可以試小個

初試森HO.......... no.*# ..........我諗大家可以試小個

間場感覺裝修好舊 ,地方細左小小,第一次去無咩心水,入房睇試骨運,第一個黎 no.*#
可以接受就是但入閘。
Part 1 初初都按得可以,但當然唔夠力,按按吓吹吹吓水就開始求其 ,R 背 R 腳又係好求其。
Part 2 攞油返黎自已鬆 bar 扣,半床尾機 ,無 RPP ,望一望先知佢著左條絲襪褲 ,點攪?

轉攻上圍摸提子,摸左兩吓佢話咁樣唔舒服 ,要成個波揸先舒服,心諗你都好蛇h:" /> !
仲要叫 D 假都無得再假既叫聲 ,之後諗住隔褲摸吓下面,摸左兩吓佢竟然話咁樣摸唔舒服
要摸大比側先舒服跟住又叫 D 假都無得再假既叫聲 ,真係好野:good2: ,咁都比佢諗到,
真係吹佢唔脹.........!
之後經理問服務得唔得?我就只係答左三個字...........“麻麻地”

去甘多次SN,就係未去過深豪,虽然无数次经过,但係都冇行入去,可能同ching話斋,装修旧左D,冇心情...

引用:
原帖由 junpengyeah 於 2010-3-12 21:35 發表
去甘多次SN,就係未去過深豪,虽然无数次经过,但係都冇行入去,可能同ching話斋,装修旧左D,冇心情...
裝修好舊其實都無所謂
至怕服務唔得
不過走時見有個女女都就靚

Visited this place once and decided not to go again.  I heard some strange sound over the ceiling.

門兄,係你比錢喎,係要你舒服先岩數,唔係條女收錢黎舒服.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-12 22:52 發表
門兄,係你比錢喎,係要你舒服先岩數,唔係條女收錢黎舒服.
咁佢咁講得你仲攪佢就無晒氣分大家黑面啦
佢根本就係蛇
想草草了事
咁咪無下次 lor

須便出個報告,公告天下 :victory:

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-12 23:01 發表

咁佢咁講得你仲攪佢就無晒氣分大家黑面啦
佢根本就係蛇
想草草了事
咁咪無下次 lor
宜家D女女真係 ,點搵食呀.