29 1234
發新話題

金艮海 升空之旅

金艮海 升空之旅

既然已經處男下海(出報告) 就來多一個邪骨之旅

出呢份報告係比較遲,因為與囡囡相見的第一次已經差不多是廿天前,亦都係第一次最感受到她的魅力

好吧,唔講廢話入正題!那天星期五見一個人無聊無野做,就上討論區搵文章搵獵物,結果心目中有了幾個目標.............8,20號

馬上起行出發,過完關3點幾就行過去目的地,步行需時11分左右 到達目的地,基本動作拿拿淋沖個涼再出大堂(地方有點小,但麻雀雖小 五臟俱全)

既然第一次來,就試下按腳仔先(送大堂項目)點之來左件麻甩佬... 雖然我無要求,但估唔到比件仔同我按:b_heart:

按腳過程唔講了,到我比小費時,我見佢按得一般,本著出來開心小費都唔好比太小,就簽左15元,但那條友見到後好像好不滿,竟然係我面前黑面掉走頭,多謝都無句.. 那一刻真的被影響到心情由天堂掉進地獄.....

但..我一轉眼見到一位好靚既靚技師在送客,我的怒火馬上消失,心情由地獄馬上回到地上(未到天堂) 未知道那位囡囡幾號馬上捉住按腳仔問 那囡囡幾號:victory: 得到號碼馬上安排入房啦!! (雖然目標本來係8號,20號 但都決定要放棄)

由部長帶領下,我走進房間..路途上部長問我要那項服務?我就跟他說,我挑港式(馬上看見部長有一些不悅,難度這場是開大的?)

進房後部長竟然問也不問就打算隨便安排囡囡給我,而我趕緊在他關口前道出我要的號碼 (好在部長都安排比我,唔係轉開大都要一試這囡囡)

到部長帶囡入來那一刻,真的被迷倒了 樣子甜美可愛(絕對係我杯茶)而心情亦馬上由地上衝到天堂

開始prat 1 囡囡好似不太會幫客按摩,係咁搞搞震 上下其手(應該男方做嘛...)

溝通過後証實,囡囡剛轉這場,以前未做過這行業(半信半疑)

(有一點不太滿意的,雖然係港式,但唔比摸提子,只可從衣服打進上半球)

經過一輪攻防戰,亦不知不覺地進入prat 2 囡囡去拿油,速度好快2分鐘就回來,不過坦白說他技術麻麻(無r屁屁,無摸屁眼)
比較利害的就只有一雙在玩弄小弟弟既右手 看她的手工藝已到達大師級,還有他的挑情技術,在她的努力下不消一會就兵敗如山倒(我覺得她控制得到,收放自如,真的有心要我出野應該10分鐘內搞掂)

完事細心清潔,洗完手就回來吹下水,我亦忍不住讚美她樣子甜美,再追問他年齡,不過真不相信他說出真實年齡我既反應係........不敢相信!

開心既時間總係過得特別快,電話響來時間已到,出門口時囡囡就好像情人一樣,拗著我強而有力的臂彎步出大堂,那感覺真的很奇妙

總結:138機餐有件咁正相頭既囡,我覺得值       消費138+15按腳仔  埋單153人仔 :victory: :victory: :victory:

係咪開大場尼嫁?

桃記,係開D場啦

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-1-28 03:24 發表
桃記,係開D場啦
如果係桃X島,咁邊係大場呀
人地寫明係 (金艮)海呀

師兄,(金艮)海就梗係大場啦,你走去大場開細,實黑你面啦
咁而家你個係幾號??

引用:
原帖由 johnnyli 於 2010-1-28 04:55 發表

如果係桃X島,咁邊係大場呀
人地寫明係 (金艮)海呀

師兄,(金艮)海就梗係大場啦,你走去大場開細,實黑你面啦
咁而家你個係幾號??
係8號定20號

睇錯主題以為有間叫金良海tim

回復 1# 的帖子

係邊間場 ??            
係邊 ???

引用:
原帖由 blackeagle 於 2010-1-28 11:29 發表
係邊間場 ??            
係邊 ???
金良海

29 1234
發新話題