16 12
發新話題

魔王再臨!一日一夜玩個夠本!(超長報告,俾下面,耐心睇)

魔王再臨!一日一夜玩個夠本!(超長報告,俾下面,耐心睇)

小弟之前同街街CHING道別,實屬難為,因為私人理由而導致心情沉重!但現在已完滿解決!心情亦放鬆下來!於是前幾日重出江湖 !希望各CHING繼續支持小弟的差劣報告!
(小弟偏愛KHO,所以特別留意其報告!但發現沒有太多新囡報告!近日只有007CHING@@的報告!kho甘多新囡上,真係無人試?可能CHING們公務繁忙,沒時間出報告啦!
前提講完啦,立刻送上3Q報告!

小弟在早上先與朋友們(有男有女),到正骨場按摩!飲完茶就到目的地!
間場係KH左近!叫綠X家園!見佢係老字號加上60分鐘為1 個鐘,抵玩!:thumbs_up.gif:
雖然舊D,但幾寬敞!按左1小時大堂3小時中式!足足240分鐘!由於係大正場,無鬼鼠服務!所以大部分係C9,以前未玩邪骨,總希望到正骨場可撞到美女!其實回想自己真係愚不可及 ,要搵美女,邪場大把啦!就算正場撞中美女亦只可遠觀而不可玩焉!所以無所謂,朋友埋怨技師老,!小弟不以為然,因為之後先致係戲肉呀!
價錢合理!加上小弟有會員卡!位位100左右攪掂!與朋友道別後,再次踏足HKO
今次是小弟首次夜闖加過夜!一定要盡興而歸!

19:30小弟一心找相好做CALL,但打吾通(忘記技師禁止帶電話上鐘)
到門口見美女支客爆鼻血!,我真係甘帥:_n8: !講笑姐!問佢點解?佢抬高頭掩鼻,
答吾到我,但佢仲笑笑口,好可愛啊!
阿才經理四萬甘口!推薦新囡!#,第一日上鐘,食到頭圍?正當在大堂等侯其間
,相好回覆!話幾時到呀!OH,難以推遲!算是上佢先!吾食頭圍LU!:_n5:

囡囡#@上緊鐘,21:30先得!其實因為客人話要加鐘先要等甘耐!好悶呀!
同經理們吹吹水!電腦睇相!但無更新!頂呀!於是玩小P打發時間!
終於等到21:30,小弟坐後排SOFA,#@跟客人走過!佢發現我,已經急不及叫我!
WO…大堂有CHING望著我!好驚! 佢送完客走!回來時反應更誇!直接帶我上房!

重係甘叫我,不停講野!個個望著我,全場焦點非我莫屬!好驚呀!

上五樓!撞到呀富經理!佢亦驚訝#@行為!
#@報告不少,小弟不必多說!總之正啦!老相好果然吾同!一流!
俾佢:100

23:30, 與相好道別後!到大堂坐,等待!#哈哈,試下新囡囡先:victory:" />
其間發生有趣既野 ,幾過隱!照舊坐後排,不少囡囡走過!當中再被發現!
首先係#@,佢放工!見我坐係大堂!叫我返上去訓,眼都紅晒啦!爹左兩句,佢走啦!
之後@@走過!本身佢返早,但是日加班!所以甘夜都見到佢!

我見佢好似吾認得我!啦,都係見過一次,忘記吾出奇,點知突然有人拍我背脊!

WO…@@近距離相見 !佢好可愛甘話: [為
麼不找我
,把我忘記了嗎?]梗係吾係啦,我點知妳加班姐 !之後笑笑口走左!

最後(!*(走過,(!:原來係你,走未呀!我過夜,梗係未走啦 *(就碌葛甘望往我,佢真係吾認得我LOR!

00:30!#,!囡囡細細粒!YOUNG!白白淨淨!CUP手波!:thumbs_up.gif:
PART1:咪攪,按完正骨,實力出入太大啦!傾兩句,得知係威記舊人,叫佢羅油!
PART2:囡囡其實幾COOL,吾太主動!可能返夜,精神欠佳!解甲波推!!美乳呀,

雖然只係CUP手波,胸形絕美,皮膚白滑,堅挺無比!好手感到痺呀!

波推好FEEL,因為實在太挺啦!RPP手法就一般!落油打JJ,囡囡亙動性低!無淫叫
吾夠投入!長時間DARK AIR!打井亦有挾腳!不能深入!可能新人啦,期待日後有進步啦,

爆出時吾爽!但佢對波真係好好玩,挽回分數                                                                 俾佢:92分

2:00好累,LU…第二日10時起床!整理儀容後到大堂食早餐先!
11:00,早班技師逐一出現,再次被#@發現,好有緣LOR!問我食左早餐未,
仲問我食吾食佢個D早餐?算啦!人家都要食架!

11:30,本身想點@@,但佢尋晚加班,要下午先返,一於搵!)號啦,

佢既開放度比@@有過之而無不及!上房等下, 等佢食完早餐先,由於之前出過報告!只寫重點!

PART1: :SKIP,傾下攬下!好女友FEEL!
PART2:微波但好嫩,波推依舊無FEEL,佢話指插吾好,好容易有病,無謂強人所難啦,

深入再次失敗!做果東時有驚喜!(CHING自己諗啦)囡囡懂得講調情說話,

JJ手法有進步,爆出時好FEEL!                                                                                       加分俾佢:96

HKD:660

PS:看最新囡囡相片後有感想!
!#
已試過,不返食!

#)
^)
^!
(@
相貌一般, 容後考慮!

!))
眼鏡娘,Q ,目標鎖定!

%
巨乳,(! (( 有得揮,但樣醜,考慮下!

以上只屬個人猜測,到去既時候先算一有試到新囡囡,必然報告!:victory:" />

弓起三哥重出江湖

先兄重出江湖可口可樂,勁,每次三q真係唔係人人得

引用:
原帖由 ahfungzz 於 2009-11-29 00:26 發表
先兄重出江湖可口可樂,勁,每次三q真係唔係人人得
!# 我都有d興趣

師兄,恕我直言,飛機打太多會唔會令包皮變厚,影嚮敏感度呢?

3Q哥識玩又鏗錢....不过最怕慣左打機...搞野好難出喎

叫三哥你為飛機王真係當之無愧

每次都連發 3 Q , 偶爾一次半次無所謂,次次係咁好傷身0架 ......

16 12
發新話題