36 12345
發新話題

轉貼: 機場紅牌轉戰御記

轉貼: 機場紅牌轉戰御記

最近工作壓力持續, 令到小弟既報告量大減, 幾乎要@#$%^, 係物以罕為貴既情況下, 要好好珍惜每一次出撃既機會, 由於呢幾日都會唔得閒, 所以尋日我就把握左時間出戰御記. 去到御記既時候金槍人問我今日mark邊個, 我真係無乜心水, 條友仔話有個培訓中既女女唔知我啱唔啱, 話佢以前係機場既紅牌黎既. 一聽到紅牌呢2個字腦中有好幾個畫面, 如果係佢地就發達囉, 都唔諗咁多啦, 我等 !

女女no: 188
靚女度: 75分 (樣都ok既, 仲有d似某姐仔添)
身材凹凸度: 70分 (上面差少少, 整個人最正既曲線係個pat, 好圓好滑)
開放度: X  (基本上佢任由擺佈....嘿嘿)
絕招: 沖涼時起機式手法

當女女一到公司就比金槍人拉左入黎, 後生女feel, 都ok喎, 係肉地差少少, 樣就有少少似一個姐仔, 一問之下原來女女以前係港x既紅牌(no就唔開喇, 到時自己問女女), 由於女女係初轉戰d場, 生手我就預左, 不過我可以引導番女女轉頭既, 沖涼果陣女女仲向我施展起機手法, "劣"左幾下JJ當堂腳震震, 之後簡單完成沖涼呢part就上床, 女女一個泰山壓頂扒落黎, 埋頭係我既面側邊, 好明顯仲係幾怕羞唔習慣果種, 呢樣我buy, 跟手女女就開始車lin, 之後一路慢慢到jj位, 我好留意呢刻佢既表現, 因為如果係專業人士的話一d睇得出, 不過女女的確好細緻而且無公式化, 吹功唔辣不過呢種feel我反而喜歡, 跟住女女話開始icefire我話唔洗喇, 做多d互動好過啦, 係我出手之後女女基本上都係不停的要車住, 好一個車手! 係熱身足夠之後就入閘, 大致情況都幾好, 女女亦係顯得相當投入, 通常我遇到呢d對手都會較為鍚住佢, 人地不竟係新手嘛, 大家以簡單既情況feel完成. 事後我有個特別既諗法, 既然女女以前做機師, 不如叫女女起多個機呢.....哈哈.....感覺又唔錯喎.

總結: 如果要佢有好熟練既服務就暫時唔係時候住, 不過女女整體表現算ok, 而且可以全程廣東話對答, 期待實力進一步提升.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

據我所知佢應該係KH199, 轉貼此報告係希望鐘意佢既師兄可以再覓佳人

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-5 02:18 發表
據我所知佢應該係KH199, 轉貼此報告係希望鐘意佢既師兄可以再覓佳人
冇 錯 ,咁 似 呢 個 既 ?
We can fly so high and never gonna die

回復 2# 的帖子

嘩 謝 老 四 , 你 咁 快 Cut 在 相, 點 比 較 係 咪 同 一 人

We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2009-11-5 02:50 發表
嘩 謝 老 四 , 你 咁 快 Cut 在 相, 點 比 較 係 咪 同 一 人
我唔知呢度俾唔俾公開樣, 所以確定可以先post返上黎

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-5 03:08 發表

我唔知呢度俾唔俾公開樣, 所以確定可以先post返上黎
可 以 掛, 你 驚 咪 問 下 版 主 先, 咁 似 唔 似 我 Post 果 個 技 師 丫 ?

引用:
原帖由 Mars 於 2009-11-5 03:30 發表

可 以 掛, 你 驚 咪 問 下 版 主 先, 咁 似 唔 似 我 Post 果 個 技 師 丫 ?
你post果張相係SH55丫嘛, 咪即係以前KH199,我就係覺得似先轉貼

埋單幾錢呀...ching?

36 12345
發新話題