發新話題

銀河報告

銀河報告

昨晚去下沙唱完K無理班friend去左足園,因為班friend鐘意近近地去明記,打車去到mark number(不提供)沖涼坐低飲杯野就入房,Part 1都係好正常咁按,夠鍾Part 2佢出去囿o,返黎就叫我反轉推屁股,推左一陣停左,我聽到D解甲既聲,原來佢想幫我做BM,雖然我對背面既BM無咩感覺,但都要讚下佢,因為BM真係好辛苦下,小D體力都吾得,攪左10分鐘左右就叫我反身繼續幫我BM,我終於忍吾住攬住佢,然後男上女下,還把她身上僅餘既衣服除埋,然後小弟弟在井口不斷徘徊,發現井口有液體流出(不過我覺得此場D女女有用KY,因每次打井都好多水),見佢都合埋雙眼鄖鴞nenjoy咁,我又有D酒意,跟手我就問佢有無袋,但好可惜佢話無,重話我都好耐無做過,就快忘記係咩感覺,果一刻真係好後悔重咩吾隨身帶住個環保袋,最後我都好清醒無要小弟弟去冒呢個險,結果磨下磨下就甘射晒落佢D毛毛到

C兄飲左酒都咁清醒,真抵讚:good2:
我諗機場女女吾會查KY啦,佢又吾係開大,洗乜查呢
人非草木,做機場既女女,成日比人抄到興合合,但又無得做,有時MOOD到就有機會失控架啦,至於你自己敢吾敢,理吾理智,又係另一件事,女女又無話要你加錢
機場女女請客人食免費大餐,都唔係小見,磨到出野都算係有BOUNS啦。。

c兄試過一個囡囡
點解會=覺得此場D女女有用KY

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-6-6 12:33 發表
c兄試過一個囡囡
點解會=覺得此場D女女有用KY
此場我玩左好幾年啦,以前我mark死1號,著T-back一到part2就自動除剩條T-back,自
從幾年前佢走左我就小左去,因為覺得其他女女都吾夠佢放,此場D質素越來越差,幾
個月前重走左幾個好野,呢排呢個場真係無咩好玩鴾k女,希望快D有新血加入啦

銀河一向流動性低
係差就一向差
又會質素越來越差
走左幾個係真
不過唔係個個好野lor

版主,你係咪以為我新註冊無幾耐鄎蚹j水,其實我原本有個幾年前既CD rom 既
Account果次屎忽痕入左D圖案按左回貼,比你地整到變論壇垃圾,之後咩相都睇吾
到,其實我建議下比次機會PM警告,好似我呢D無心攪破壞既人真係好慘,我06年4月支
持到依家,就因為果次甘就玩完

c兄係咪咁樣玩唔止一次所以比版主扣分呀?

引用:
原帖由 sinchuenhong58 於 2009-6-6 13:10 發表
版主,你係咪以為我新註冊無幾耐鄎蚹j水,其實我原本有個幾年前既CD rom 既
Account果次屎忽痕入左D圖案按左回貼,比你地整到變論壇垃圾,之後咩相都睇吾
到,其實我建議下比次機會PM警告,好似我呢D無心攪破壞既人真 ...
c兄如果係前朝時期唔關我事wor

發新話題