18 123
發新話題

水世x+蝴蝶x恐怖之夜

水世x+蝴蝶x恐怖之夜

之前同朋友系元朗食完sushi~
朋友鳩痕痕提議不如上去按番個正骨~
再黎番次一日跑3場o既壯舉~
由於朋友鍾意去福田果邊d大場~
於是決定皇崗過境再定去向~

墜機第一站:水世x
去到皇崗打的往東方xx附近落車~
斜對面係水雲間~
再向前望見有間門面幾靚o既場水世x~
餐牌寫住$188推前列線+送2項大堂+洗面~
於是就入去啦~點知就發現俾個門面呃左~
入到去見部笠殘殘舊舊~
以為自己去左工廠大廈
d牆又係舊舊地~
個浴室就都算幾大ge~有個水池~
不過相信無人敢去浸
出大廳見唔係好大~有男女客~
d大堂技師大部份都樣麻麻&中女d~
同水都&皇后果d完全無得比~
叫左個鬆腿~黎左個黑蚊蚊村姑甘o既技師~
心諗按正骨無所謂啦~
點知個村姑 完全唔識按~
力水&準確度完全無~仲要邊按邊望隔離睇點按~
按完隻腳仲衰過未按~當期時心情俾佢搞到好爛
而我個fd按完個comment同我一樣~
於是大家對望一下之下決定轉場~
心諗呢個場咩質素有眼見~晒$唔緊要~唔想晒時間

直入浴室想換衫啦~
個locker仔話老細甘快走ge~
我地答話約左朋友啦~
點知驚心ge事發生啦~
佢竟然同我講個key開唔倒個locker
搞左好耐好耐都開唔倒~
連我個fd都換好晒衫系度等我~
最後幾經艱苦下俾我隔硬打開左拎野走人

轉場啦~當時已經無晒mood按正骨~
心諗點都要搵間場出下頭先股怒火先得~
點知就遭遇到更大o既打擊•••  

墜機第二站:蝴蝶x
系水世x前面有另一間似/場o既物體蝴蝶x~
見餐牌寫住有港式~企左系門口諗左一陣~
見個門面麻麻本來諗住走~
點知個部長見到我地即時走出黎~
陰陰咀甘笑住同我地講話有波推~
想玩咩同佢開聲就得~於是我同個fd就俾佢欺騙左上去~
入到去浴室好細好細~得幾格~仲要1個客都無~
出到大廳又係無人~當時已經心知不妙~
上到房見間房又係好殘舊果d~
同部長話要玩波推~
講話最緊要搵d後生靚女走肥o既黎~
點知惡夢就開始啦~
一次過黎左3個~當期時我唔敢想像自己係咩表情~
但一定唔好得去邊~
月巴、老女人樣樣有齊~難得o既係個個三尖八角甘~
d妝仲要化到濃一濃~d面皮鬆晒甘~保守估計都30中至4字頭~
唔講以為去左哈佬喂
同部長講話彈~佢竟然答我話無晒女要等~
我地嬲嬲地話甘轉中式啦唔該~
佢即時話再去睇下d女落鐘未~
之後黎左個我估20到尾30頭o既大波女黎~
個樣算可接受~
可能大波女身型都比較厚d~我果個都唔例外~
攬落去完全無Feel~仲要有d鞋鞋地ge感覺~
好似俾Auntie攬住甘~
不過值得一讚o既係佢真係服務做足~
推pp & jj都幾舒服~做埋波夾腸仔~
但有睇開小弟包膠o既師兄應該都知小弟玩開方向村
較鍾意後生可愛囡囡~
所以到最後都要加少少想像力先出倒:victory:" />" />
不過鍾意中女情人o既不妨一試~
臨走前食埋個面先走~好彩有廠車慳番程~

kkbbq:慘情報告  加同情分10分

萬聖節的恐怖是歡樂開心的
新年前的開心是恐怖驚嚇的

價錢幾多銀?

引用:
原帖由 999555 於 2008-12-12 17:38 發表
價錢幾多銀?
最後收淨桑費好似$68

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-12-12 19:28 發表
蝴蝶x去過一次,當時由locker仔起,到囡囡,再到按腳嬸嬸同前台既服務同質數都唔錯。
都有半年囉!
甘睇黎我果晚骨運麻麻啦

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-12-12 18:48 發表

淨桑費$68 間場好差乍喎 "水都"都係咁上下價錢乍   
我都覺得唔值呢個價
不過廢時浪費時間
唯有照俾啦:smile1:

蝴蝶x我都去過一次,不過感覺衛生環境麻麻

引用:
原帖由 icefire2008 於 2008-12-12 21:51 發表
蝴蝶x我都去過一次,不過感覺衛生環境麻麻
間場的確衛生環境麻麻
所以都唔會再去

18 123
發新話題