16 12
發新話題

新手 - 皇後色

新手 - 皇後色

小弟已經聽好多朋友或brother講好多次,終於去試一試......表面唔講咁多喇,好多brother試過啦......不過留意呢個場d囡囡好多都好有質素(按頭同手),小弟認為有85-90分......上到房個囡囡已經到,質素都OK,樣有75-80分,身材就......嘩......有85-90分, 服務一流, 囡囡按pat玩埋X眼......最攪笑係囡囡問我出唔出呀?? 咁我話邊個男人會唔出......最後就好happy咁打左冷振
最後埋單RMB168+100(tips)+24(下午茶)+21(服務費)=RMB313

引用:
原帖由 gammon_yu 於 2008-9-28 03:53 發表
小弟已經聽好多朋友或brother講好多次,終於去試一試......表面唔講咁多喇,好多brother試過啦......不過留意呢個場d囡囡好多都好有質素(按頭同手),小弟認為有85-90分......上到房個囡囡已經到,質素都OK,樣有75-80分,身 ...
師兄   請pm囡囡音馱p弟,謝謝

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-28 08:59 發表

拱又係  CA 平:good2:  靚 :good2: 正 :good2: 無話可說:good2: :good2:
但對一些不能遠佂   己有幾小時偷跳的師兄來說 皇后式己算不錯:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.g ...
係就係....不過成三嚿水出個火,貴咗d喎!
我响HK$,洪x林 (羅湖兩間都係),兩嚿水埋單,
都好過癮啫!

引用:
原帖由 gammon_yu 於 2008-9-28 03:53 發表
小弟已經聽好多朋友或brother講好多次,終於去試一試......表面唔講咁多喇,好多brother試過啦......不過留意呢個場d囡囡好多都好有質素(按頭同手),小弟認為有85-90分......上到房個囡囡已經到,質素都OK,樣有75-80分,身 ...
咁煲法
會唔會又比人打個交叉喎門口@

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-28 08:59 發表

拱又係  CA 平:good2:  靚 :good2: 正 :good2: 無話可說:good2: :good2:
但對一些不能遠佂   己有幾小時偷跳的師兄來說 皇后式己算不錯:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.g ...
我咪其中一個 ! 昨天唔夠時間上 ca , 就上佐 queen 試下皇后式 ,場就中場 , 裝修幾正 , 毛巾雪白 , 房間都幾骨子 ,門口冇玻璃窗 ,但旁邊有顏色玻璃方塊 , 如果房間較暗 d 燈 , 都唔易望入去 .
技師約 25 , 好正氣 , 樣 - 70 ,上身 T 恤 , 下身運動長褲 , 俾條一次性短褲我換 ,我唔講野佢都冇廢話 .:good2:
先按背 , 腰 , 腿 , 手勢 - 85 , 到推 PP , 拉褲露月 , 佢隻手無所不到 , 幾次想攝入大脾 la ,但我緊守陣線 ( 因為今晚要交功課 , 上泥只想行氣活血  , 目標已達 ) ,
到反轉身 , 推完上身 , 小肚 , 再到前列線.....對手伸晒入去捽 , 脾 la , 茘枝  , 毛毛 ......(除左小 KK ) 手勢一流 ! 落佐幾次油 , 好溫柔 ...攪到我差 D 交唔到個晚功課 , 我不斷要搵野分散精神 ( 睇電視 , 問 D 唔等駛問題 , 幻想佢係 阿婆......下胃姐 ......) 唔敢望佢 , 最後至保到我嘅補品冇流失到 , 簽左 60 蚊小費俾佢 , 下次我都會再搵佢 , 佢手骨 + 火山石按摩 ....真正舒筋活血 !!:heart:
最後要讚下 Locker 仔 :good2:  , 我著鞋前 , 好細心用毛巾逐隻腳指抺乾 , 一手揹起我個背包 ,等我梳好頭 , 出到前台至俾反我 ,忍唔住俾左 10 佢 ( 好耐冇俾咁多 )

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-28 08:40 發表

喱排好似好多師兄講皇后式喎 唔通真係幾好玩
大家好似無晒方向
一有師兄提到某場
個個立刻去
好像水都就是

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-28 08:44 發表

桌頭野黎姐,ca 之邪足 (價錢大約$68 - $138) 好玩過佢多多聲。  
但係要去到無雷公咁遠呢, 無時間唯有頂住檔先啦

吾知係吾係很多ching睇完帖都去呢閒場,上星期去了兩晚,竟然多人到冇物位坐,好辛苦才揀到相連的兩個位。因條女一齊,冇試皇后式,我前後按個兩位技師,其中一位肯定有野玩,下次單拖去試下佢、

16 12
發新話題