36 12345
發新話題

長安一日一夜簡單報告

長安一日一夜簡單報告

小弟較懶惰, 去左4長安先肯出報告.
另外報告較簡單, 希望唔會悶親大家
要特別多謝羅拔兄的幾個報告!

起程
由於打算在長安過夜, 因此坐最後1班車(21:20), 由於夜晚的關係, 所以大約50分鐘就到金三角了. 去到先在活x旺吃個霄夜先(2個人吃了52). 跟住去第一站

聾賭: 正足

去到循例要vip房, 點了xxx號,之前幫小弟按過的, 樣子ok, 不過胸真的很有睇頭. 頭鐘無乜野, 加鐘也是互動一番…
另外也試了採耳, 18元正, 十分舒服 !
問下女女係咪嚴打, 她說只是有消防來巡視, 因此要穿運動裝 .
消費: 50+45+18+7(貼士) = 120

黃金: 失望浪漫式
洗完正足已經點幾鐘, 所以坐的士去黃金. 入倒房無耐主任來了, 帶了2個技師來, 揀了個胸大些的, 不過樣子真的… 點知除衫後就..黑提+dorlin , 十分失望. 跟住都係洗白白, 推下推下. 全程表現十足, 又叫又盛. 又話幫我免費吹(不過我唔肯) 出完後休息一下就到鐘.
不過這女全程不斷說話, 據她所講,她是第二位最高鐘, 真的不太相信.
不過我過夜的房間感覺不太好, 有陣味, 天花有些黑色點點. 所以睡得不太好.要換房又話無 , 估不到星期日夜晚都好滿下!
所以下次過夜的話, 可能去天地xx或金至磚.
我之前去過黃金4次推拿(1次中式+3次浪漫)3次正足(因為太 , 冇加鐘), 吃 機會幾高下..
消費: 198-40 = 158

第二朝起身同個同行朋友去在烏沙環東路一間中西式餐廳吃個早餐先(2個人吃了27). 跟住教他去車站, 我就去多個場.

金聾賭: 開心正足
小弟第一次去的, 由黃金行過去要10~20分鐘. 去到約早上11點40分. 女女們剛上班, 就叫主任輪牌. 來了個小弟最喜的類型.樣子甜美, 身材好, 不過矮了一點點. 頭鐘常規動作, 加鐘就..又巢又攬又錫又車輪又………… 全程互動!!
由於大家玩得太開心, 於是加下一個, 加下一個就加左3個鐘, 但感覺……很好! 立刻問她拿電話號碼, 下次再約她…
消費: 48+40*3+32(比女女貼士) = 200

去完4次的小總結
金聾或聾賭正足女比黃金正足女正好多!!!
黃金服務每況愈下, 又多, 下次開始去第二間!!!

多謝收看!

kkbbq:又一個ca報告  多謝晒  加20分

咦..真係個個師兄對各個場既體會都有所出入喎.....
睇黎都係實地考察是最好的......

順帶一提, 龍賭既VIP房係?.....

龍賭既VIP房 = 房內有獨立洗手間
有d係冇洗手間!!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-22 23:31 發表

咁似我第一次果件嘅   你咪6字頭双位數呢
不是呀!!!!

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-9-22 23:32 發表
龍賭既VIP房 = 房內有獨立洗手間
有d係冇洗手間!!
果D搵笨既!! 2樓最尾果個房丫麻
我實叫佢比過第2間我既.....

唔鬺r, 近樓梯都有

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-22 23:36 發表

我果件好正 又大波 又後生 鹹羅拔都話正 不過再點佢唔到 緣盡矣
師兄冇問她拿電話號碼??

一次去左三個島, 最厲害一加就加三個鐘.
不過如果好野, 又有時間我都會啦.

36 12345
發新話題