9 12
發新話題

東管~珠海2006聖誕報告 (加相version)

東管~珠海2006聖誕報告 (加相version)

(最近有D時間加左相比大家睇下)

東管~珠海聖誕報告

小弟同友人華安一同到東管及珠海三天遊. 23號我地都apply 左annual leave,

早上8:30am 到達羅湖, 小弟遲到要請吃早餐, 在大巴站找到去DG石碣的大巴RMB40 車程1:15hour.

到左石碣立即到華潤旁吃雲南米線 共RMB55, 找MOTO佬車我地去找吃 RMB 6. 我地找到幾間沐足城and 一 間大D的hotel 叫南北hotel. 我地去左高雅健康沐足閣, 試一試邪足的味道.

過程 – 邪足 (60 mins)
$ - 30 (足) + 200 (開大) - 應該100-150都可以
正邪 – 邪
BG – !# (大mimi, 姣)
場 – 中細場, 獨立房
comment - 小弟也是第一次玩邪足, 很有趣一定要試.

我地坐的士去左華南mall 睇樓, 那邊的房子也好大好正. 睇完後走去車站坐大巴去虎門 RMB 7. 未到大巴站前有一問沐足城叫怡情. 走去一看

$ - 40 (足80mins)
正邪 –正
BG – 30+ 中女
場 – 中細場, 獨立房
comment - 想不到是正足場.

去到虎門已6:00pm, 問路當然找MOTO佬, 遊了1臚尹悚e, 知道了k 是2 5 8的, SN 也好多, FL 也林立RMB100/Q. 我地只系去左新河畔吃海鮮 吃了RMB.180. 之後又找了之前的MOTO佬去坐回珠海的回頭的, 一輪講價之後, 用了RMB110去唐家灣聚龍.

聚龍SN
過程 – 18 式 (花式only)
$ - 338 (standard) , 498 (VIP)
正邪 –邪
BG – 一般美
場 – 細場, 舊
Comments – 我點了%), My cup of tea.

在聚龍過了激情的一夜, 我睡到12:00noon 才坐車到拱北, 吃完午飯, 我找了QQ女一起洗爪神交一翻, QQ女帶了我去麗江春

麗江春
過程 – 洗爪+正骨
$ - 25 (洗爪) x 2 = $75
正邪 – 正骨水
BG – 中女多, 但同相有分別
場 – 休息地方大, 但十分新正
Comments – SN 房大夠熱, 樓有獨立房同女談心就very good.

華安就自己獨個兒去了友誼SN.

友誼SN
過程 – 沖良, BM, 冰火, 漫遊, 毒龍, 珍珠, ML(1Q)
$ - 238 (day) , 268 (night)
正邪 – 邪
BG – 一般美
場 – 細場, 舊
Comments – 近, 正, 平

我地相約6:00pm 在關口等一起去朝安街市吃海鮮, 真黑仔, 去到又關門, 于是又打的去橫琴楊記. 共坐了RMB80 才到. 3個人共吃了RMB350. 飽暖思淫慾, 慾火冒三丈, 友人帶我地去了怡海樓, 我其實約了女女去昌安好世界, 所以就在休息室用媽咪阿雲吹水, 等佢地, 阿雲真是好正有2奶feel, 要是才一發就好.

怡海樓
過程 – 冰火, 漫遊, 毒龍, ML(1Q)
$ - 198 (standard) , 298 (VIP)
正邪 – 邪
BG – 一般美
場 – 細場, 舊
Comments – 超平

出完汗水,我當然帶華安去正骨休息休息, 我帶了他去金葉旁邊的豪光過夜.

豪光報告
過程 – 洗爪+正骨
$ - 25 (中式) x 2 = $60
正邪 – 正骨水
BG – 中女多
場 – 休息地方大, 但十分殘缺, 可是技師好好笑容

我自己當然飛奔去昌安好世界啦

昌安好世界SN
過程 – 沖良, BM, 冰火, 漫遊, 毒龍, 珍珠,  蛋蛋, 電動棒,  ML(1Q)
$ - 388 (VIP)
正邪 – 邪
BG –正
場 – 細場, 新
Comments – 我去過珠海好多同級的SN, 我覺得昌安好世界的女女是最正.

可能自己的體力有限, 到了25號都沒有力同華安到大明圓一遊.
大明圓SN
過程 – 沖良, BM, 冰火, 漫遊, 毒龍, 珍珠,  ML(1Q)
$ - 280 (Standard), 320 (VIP)
正邪 – 邪
BG –正
場 – 細場, 新
Comments – 冇report, 我只在洗爪

我在休息室等到2:00pm, 點知個死仔己去到九州港. 我回到拱北蓮花路請女女吃飯, 最後到港澳碼頭坐船回家.

總結: 出了好多好多水, 汗水, 精水…………..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

in ZH,  I would say 聚龍SN is the best

唔錯、唔錯、謝謝分亨。

[quote]原帖由 AM 於 2008-6-20 17:05 發表
(最近有D時間加左相比大家睇下)
東管~珠海聖誕報告
小弟同友人華安一同到東管及珠海三天遊. 23號我地都apply 左annual leave,
早上8:30am 到達羅湖, 小弟遲到要請吃早餐, 在大巴站找到去DG石碣的大巴RMB4 ... [/quote]
師兄D料隔左咁耐,2006年到而家會唔會變左好多呀 多謝遲緩既有心包膠。

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 BoneFree 於 2008-6-20 23:12 發表
想問一問AM兄,去石竭既大巴站系唔系在羅湖商業城下面?到石竭總站系唔系系石龍火車站?
去石竭既大巴站系在羅湖商業城下面
到石竭總站唔系系石龍火車站

引用:
原帖由 firstloveboy 於 2008-6-21 05:01 發表
any more updated report ...seem year 2006 and little bit outdated woo

Add more updated report ar
Dear First love boy,

This is an old report , I added some photos only.

AM

9 12
發新話題