發新話題

海月華亭 no. @)^

海月華亭 no. @)^

no. @)^ lee 個女女係我過年前係大堂見到之後問經理咩 no. 既,當時見高高瘦瘦幾得,
但只做港式,所以無試,但今次試佢又覺佢唔係咁高,我估最多米六[唔知係唔係轉左人呢]
但樣算幾靚[不過好似 no @!^ 靚 D],A cup 波波但 pink,
最特別原來佢係球迷[聽到佢講波先記起好似有C兄出過報告]。
Part 1 係咁吹波經,都係係咁易揼下,不過覺得佢唔吹波經應該會揼得下架:good2: 。
Part 2 原來凱記機餐有冷熱旦
[但係隻旦會用幾多次既呢]都無咩好玩,下次一定飛左佢,
女女免車但上下無格手 ,手勢 OK,女女都係玩得果隻:_n9: ,最唔好係佢講野一舊舊,
我就成日聽唔清楚佢講咩啦h:" /> ,走時指定動作

因為上去時係九點,係大廳見到好多早班女女收工[見到 no. @@@ 都唔係好靚左 wor],
見到有兩個幾高下 ,可惜當時無經理、部長物體係道 ,攪到問唔到 no.
走前都叫返個大青旦麵大餐

回復 1# 的帖子

@!^可能係海月最靚既一個,可惜只提供188餐,不過可以一試!
門兄係咪上星期6上架?木頭個日夜晚都去左,出黎見到大廳最前排有位兄台洞高腳嘆老青,唔係門兄你呀?

不喜勿回,不喜勿小

門兄話@!^靚過@@@?
我未見過@!^,不過我覺得@@@已經好靚,化左妝有一份美艷,素顏多一分清秀.:_n9: 把聲有一分嬌哋:_n9:

引用:
原帖由 木頭 於 2010-5-10 23:13 發表
@!^可能係海月最靚既一個,可惜只提供188餐,不過可以一試!
門兄係咪上星期6上架?木頭個日夜晚都去左,出黎見到大廳最前排有位兄台洞高腳嘆老青,唔係門兄你呀?
我見過黎講就係啦
星期6 係橋頭
星期日先係凱記

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-10 11:24 PM 發表
我未見過@!^,不過我覺得@@@已經好靚,化左妝有一份美艷,素顏多一分清秀.:_n9: 把聲有一分嬌哋:_n9:
敢好淫兄要試下@!^啦,素顏仲靚過@@@
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2010-5-10 23:28 發表

敢好淫兄要試下@!^啦,素顏仲靚過@@@
不過話係得A CUP喎,冇野揸手

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-10 11:30 PM 發表

不過話係得A CUP喎,冇野揸手
所以只做188餐之唔係呢個原因囉,下過木頭一定會番桌距

不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-10 23:24 發表
我見到 @@@ 果時佢收工無化妝
不過都覺得 @!^ 一定靚 D
@!^ 係好有輪覺果隻靚
我估佢會好上鏡
係黑小小同好細粒
木頭兄應該睇錯女女高道
應該著左高爭鞋先有米六啦

發新話題