發新話題

講ho4次賴野貨不對辦篇~前車可鑑

唉,所以都係信自己好D,輪牌唔啱,仲可以彈,唔得仲可以小個經理,但CALL錯左就係自己攞黎衰.....不過我去講濠三次,就算輪牌都係衰多,睇黎......

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-27 20:48 發表

打四五折仲要斯文
我想要開放多 D
有時食得濃味野多, 都想清淡D!

引用:
原帖由 mark34 於 2010-4-26 16:51 發表

去過兩次又唔多覺個經理有咩唔妥 wor
果位經理唔知係唔係夜班, 我每次都係夜晚去. 唔知佢地會唔會輪班
試過去點XX號技師,上緊鐘 , 叫我試下 A號 同B 號 , 我話叫黎睇下囉
先黎A 號..我話唔岩 .. 佢話咁叫B 黎啦,
我咪話你咪叫黎睇下囉.. 唔岩咪等返XX 號落鐘
佢話. 緊係唔得啦, 叫黎就要架啦, 我跳牌比你睇架大哥 (語氣惡劣,好似想挑釁我)

講返個事件.. 我真係叫你大哥.. 又係你叫我試下 A 同B, 又唔係我要求點佢地.. 你叫黎睇過岩咪揀唔岩都無計架.. 你又話你跳牌比我睇.. 究竟關我咩事呢 .. 睇完唔岩咪好聲好氣咁請你等等咪算囉.. 爭D 好似想小老X 果隻嫌我玩佢咁.. 真係 傻傻地 .. 又會你介紹..唔岩又唔比彈.. 真奇怪..

總之一句講晒.. 以後唔去講豪啦

引用:
原帖由 ilovesz 於 2010-4-27 20:54 發表

有時食得濃味野多, 都想清淡D!
可惜我只喜歡濃味

引用:
原帖由 manwai721 於 2010-4-27 21:11 發表

果位經理唔知係唔係夜班, 我每次都係夜晚去. 唔知佢地會唔會輪班
試過去點XX號技師,上緊鐘 , 叫我試下 A號 同B 號 , 我話叫黎睇下囉
先黎A 號..我話唔岩 .. 佢話咁叫B 黎啦,
我咪話你咪叫黎睇下囉.. 唔岩咪等 ...
佢地十日轉一次班
你講果係“高佬”定係“小小肥平頭裝”果個

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-27 21:42 發表

佢地十日轉一次班
你講果係“高佬”定係“小小肥平頭裝”果個
應該係後者

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-27 20:17 發表

“肥”字呀
車,我咪寫左囉,你返睇下
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2010-4-27 22:52 發表

車,我咪寫左囉,你返睇下  
乜你睇唔到門師兄張玉照有眼不過無豬咩

發新話題