發新話題

海越家姐

good. let me try try next time

thanks for u sharing

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

引用:
原帖由 sexqq 於 2010-6-11 01:10 發表
thanks for u sharing
小心比人扣分

引用:
原帖由 Kakit 於 2010-6-11 09:19 發表

小心比人扣分
kakit c兄, 你試過海越家姐未呢??

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-11 11:42 發表

kakit c兄, 你試過海越家姐未呢??
haven't. my target is @!! (Big ball JS first) And u?

引用:
原帖由 Kakit 於 2010-6-11 14:01 發表

haven't. my target is @!! (Big ball JS first) And u?
海越家姐我都未試過, 不過見有c兄講佢服務態度幾好,
樣又有d人妻feel, 下次有機會想試啫,
不過佢波波唔大, 搵佢玩188果隻算了.
@!! 係大波妹黎, 不過之前有report講佢唔係好放.
下路唔開通既.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-11 14:09 發表

海越家姐我都未試過, 不過見有c兄講佢服務態度幾好,
樣又有d人妻feel, 下次有機會想試啫,
不過佢波波唔大, 搵佢玩188果隻算了.
@!! 係大波妹黎, 不過之前有report講佢唔係好放.
下路唔開通既.
188果隻 比唔比除BRA?

下路唔比無問題, 最緊要NICE + 大波.

海越家姐我都想TRY. 但等我食晒D大波JS先.  

引用:
原帖由 Kakit 於 2010-6-11 14:17 發表

188果隻 比唔比除BRA?

下路唔比無問題, 最緊要NICE + 大波.

海越家姐我都想TRY. 但等我食晒D大波JS先.  
比唔比除bra我都唔知, 要問下去開海月既c兄才知道.

發新話題