發新話題

熊腹城Hea半日之旅

熊腹城Hea半日之旅

一個人放假上羅湖鬆一鬆十一點到達熊腹城.

呢度D嘢都幾新,環境幾好, 沖涼區有水池,乾蒸,濕蒸, 健身器械(沖沖下啦涼舉鐵? ).應該有嘅都有,唔應該有嘅都有,不過浴室去水慢要扣分.

沖完涼出大堂發現仲有跑步機(着拖鞋跑步 ?), 打遊戲機唔洗錢(有三部得部House of the Death II 仲work), 有上網區.50米游泳池就無去(要換泳褲),什麼羽毛球,乒乓球,桌球都無去搵(一條友都唔知點打 )

去大堂坐低部長就問飲乜同食乜生果,叫咗可樂同西瓜,可樂穩陣無問題,西瓜一陣雪櫃味不吃也罷 .部長推介日式:推油100分鐘+ 大堂3項 +西餐1份(28蚊以下)+生果飲品任選 +法國香薰油2支 盛惠RMB 268(大堂項目小費自付).返正今日嚟Hea一於玩足三項大堂

鬆腿夠力:good2: 不過穴位不準, 南北半球欠奉(短袖恤衫加長褲),再來按肩夠力有水準:good2: :good2: :good2: (技師穿短裙但背脊無眼睇唔到 ),最後試試耳燭(部長唔知係乜要攞張價目表睇睇)同一個短裙技師係我耳邊點火燒到咋咋聲,燒完耳屎無哂聽嘢都清楚D.三項大堂每項小費三十.中間仲叫咗個日式炒烏冬(又係日式),都食得吓,食完做完成二兩點幾係時候上房.

第一次嚟無乜心水就輪牌啦,嚟件*!^,

開始先按背無力水 ,坐上背脊繼續按,呢個姿勢好好多 ,跟住胸壓背部直落PP(有着衫無feeling),出去攞油繼續推,RPP手法一般,反身過嚟妹妹刷棍幾舒服 ,雙手幫忙”解疤”,上身無得除唯有隔空取物. 手部量度估計B+,有衫隔住車lin有難度 ,下路OK但不能打井.邊輕車邊交貨.清潔完畢繼續按,服務態度良好無偷懶:good2: :good2: .完事後沖涼四點半埋單走人RMB 268+30+30+30=358,廠車剛走要等半粒鐘 ,搭地下鐵走頭返香港.

總結: 如果只食機餐就可以唔嚟 ,其實囡囡都叫好配合亦無偷懶,但係假假哋要成268人仔,咁嘅價錢大把選擇玩得激啲都仲得,不過嚟呢度都係食裝修. 如果有時間游吓水舉吓鐵食吓飯做吓大堂消磨一日都係唔錯嘅選擇.:good2:

後記: 呢個場都幾多C9,好多一家人嚟,仲比我見到個幾得嘅姐姐:_n9:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-6-25 14:54 發表

呢度D嘢都幾新,環境幾好, 沖涼區有水池,乾蒸,濕蒸, 健身器械(沖沖下啦涼舉鐵? ).應該有嘅都有,唔應該有嘅都有,不過浴室去水慢要扣分.

沖 ...
熊腹城又係一個正邪兩立既場黎????

the JS is quite pretty. Any BM plan will be provided?

回復 1# 的帖子

唔食機餐.....
咁又有無大餐食呢?

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-6-25 14:54 發表

沖 ...
幾正wor唔係扒la c兄

引用:
原帖由 Kakit 於 2010-6-25 15:03 發表
the JS is quite pretty. Any BM plan will be provided?
Only this plan, I don't think they have others.

引用:
原帖由 blackeagle 於 2010-6-25 15:09 發表
唔食機餐.....
咁又有無大餐食呢?
早午晚餐都有,不過大餐就無.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-25 14:57 發表

熊腹城又係一個正邪兩立既場黎????
Yes, you want to try?

發新話題