發新話題

KHO..一晚試左(* and *

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-6 19:57 發表
唔好意思. 近期想快的升呢睇帖覆帖多到以為門兄只係題過下, 唔記得門兄出過report.h:" /> h:" />
我刀係牙, 不過我睇得比較詳細
總算睇到少少相 幾正幾過引

回復 1# 的帖子

* is 37 woo. play it for fun also not bad la

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2010-11-7 01:04 發表
* is 37 woo. play it for fun also not bad la
尼個評價好似幾好, 不過要試埋d新野先

引用:
原帖由 playwithme 於 2010-11-7 16:51 發表
講毫*仔超懶,上鐘玩手機,波大都無用,毫無互動,死魚一條
我刀好憎甘, 試過有次bg 一路qq,
一路按, 我已經開左口 問佢使5使覆左電話先

佢話無咩野, 係度qq緊,....不知所謂
雖然係反啅, 但無下次

回復 28# 的帖子

係呀,我都試過佢,
難為佢仲話以舊時嘅!*為奮鬥目標,
做全kho最紅果個,

以佢咁嘅服務態度都幾難囉...........
不過佢都幾肯賣大飽,
有次我朋友响走廊見到佢,
佢咀咗我朋友一啖,

又俾我朋友揸咗一野tim
攪到我朋友心思思要搵佢較量吓......:good2:

引用:
原帖由 發仔 於 2010-11-7 17:15 發表
係呀,我都試過佢,
難為佢仲話以舊時嘅!*為奮鬥目標,
做全kho最紅果個,
以佢咁嘅服務態度都幾難囉...........
不過佢都幾肯賣大飽,
有次我朋友响走廊見到佢,
佢咀咗我朋友一啖, ...
呢條囡試一次就夠  搓過37E就算
冇service...果d一兩年  可以收得皮

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2010-11-7 18:39 發表

呢條囡試一次就夠  搓過37E就算
冇service...果d一兩年  可以收得皮

其實 有d做左紅牌後  d service 一直跌watt....
希望佢自動自覺改善下:smile1: :smile1:

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-7 20:57 發表

其實 有d做左紅牌後  d service 一直跌watt....
希望佢自動自覺改善下:smile1: :smile1:

最差既係.... 佢都未成為紅牌呢//....

發新話題