發新話題

KHo @ and (#

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-14 08:06 發表
用自己ge口技能夠令冷漠ge JC變成熱情女友feel ge 女女個種感覺都幾爽架
唔係個個CHING有哩D本事

引用:
原帖由 ChanWM 於 2010-11-14 09:04 發表
#93 都想試下
呀!
c兄刀好多話想試, 幾時有報告分享下...期待中

引用:
原帖由 outout 於 2010-11-14 11:38 發表
兩個我都試過, 結論都差唔多, 只是(#幾抑來順受, 唔會太出面反抗, 好難得
每個人刀有底線,
女女刀係人,
有時好難勉強人做,
但我覺得佢地做得尼行, 好多野應該預左...

我反而有興趣知...有咩野 可以令到上下綠既js, feel到佢""幾逆來順受"

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-11-14 13:00 發表

唔係個個CHING有哩D本事
有果d本事 可能無出report姐...5想教人麻
我幾次上到去, 隨口問下, (# 刀係上左鐘, 或者 有call鐘 就到, 5夠時間做多個客...
不過, 我傾向試新野/撞骨運多過番食:victory: :victory: :victory:

引用:
原帖由 夜鬼 於 14/11/2010 05:45 AM 發表

真人肯定冇相 7成,6成比多佢,上身微波爐下盤粗,同c兄相比應該係c兄為人厚道:good2: 我唔係彈個女只係照事實講
哈哈, 版主客氣啦, 如果佢唔係整到眼部化妝咁黑, 可能就7成囖...

引用:
原帖由 大聲公 於 14/11/2010 08:06 AM 發表
用自己ge口技能夠令冷漠ge JC變成熱情女友feel ge 女女個種感覺都幾爽架
ching 所言甚是, 可惜有此等技能的人"笨"唔係小弟...

引用:
原帖由 agok09 於 2010-11-14 16:52 發表

哈哈, 版主客氣啦, 如果佢唔係整到眼部化妝咁黑, 可能就7成囖...
好在見到你報告, 原本@尼個 刀想試, 暫時可以hold住先...
我最初以為尼個相頭會幾好...
釘橋

引用:
原帖由 fatgor1 於 14/11/2010 04:59 PM 發表

好在見到你報告, 原本@尼個 刀想試, 暫時可以hold住先...
我最初以為尼個相頭會幾好...
釘橋
YOU ARE WELCOME!

發新話題