發新話題

超旺場既 KHO

超旺場既 KHO

各 C hing, 一行兩個去食"豪", haha....我一早 call 左 no93 ( 相比較 cool cool 地, 真人 nice 好多, 好笑容又健談), 講真佢既 service 唔使多講la. good good good & girl friend feeling. 我fd no ? sorry 唔記得, haha.....sorry sorry !! 題外話, 个場旺到連財哥把声都沙左, 你話 ar,旺到PK,  財哥保重身体ar

(# 超簡短報告...
咩時段去尼

7:30 pm law, 想問各C hing (# 是否長早班傢?

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-11-17 01:33 發表
各 C hing, 一行兩個去食"豪", haha....我一早 call 左 no93 ( 相比較 cool cool 地, 真人 nice 好多, 好笑容又健談), 講真佢既 service 唔使多講la. good good good & girl friend feeling. 我fd no ? sorry 唔記得 ...
我fd no ? sorry 唔記得, haha
唔記得? 唔好收埋食好喎
We can fly so high and never gonna die

唔知財哥見唔見到師兄嘅親切慰問呢

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-17 01:46 發表
唔知財哥見唔見到師兄嘅親切慰問呢
應該見到, 或是你下次去...問候佢

送一个親切慰問 ja , haha.....

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-11-17 01:45 發表
7:30 pm law, 想問各C hing (# 是否長早班傢?
係呀,(#唔中意返夜

發新話題