發新話題

<<講ho>>大老板必看(夜晚無能部長任由d女串客)

引用:
原帖由 hang88838 於 19/12/2010 02:28 AM 發表
係呀 師兄 哩個#^號係新黎 唔係舊果個 我都係係講字派第一次有甘既遭遇
之前次次都ok 所以我都話(一個甘好玩既老字號 我真係唔希望 俾一粒污積而整污jo哂成盤清水)
啊, 原來舊嗰個#^ 走咗啦, ching 唔好谷氣啦, 唔好為咗呢次遭遇而放棄其他好嘢, 嗰度仲有大把新女啦...:victory:

引用:
原帖由 agok09 於 2010-12-19 02:36 發表

啊, 原來舊嗰個#^ 走咗啦, ching 唔好谷氣啦, 唔好為咗呢次遭遇而放棄其他好嘢, 嗰度仲有大把新女啦...:victory:" />
我上次去講ho玩見到個老細玩電腦睇 哩個討論區 所以我就係要貼出黎俾佢睇

老細點既樣嫁??

ching 係到講用ga,全部都係佢D人,去第二個forum la:cool:

引用:
原帖由 yoyolaw 於 2010-12-19 10:42 發表
ching 係到講用ga,全部都係佢D人,去第二個forum la:cool:
CHING點解會咁講呢  ,睇番你咁多個回帖,都係有關kho,第二d唔見你回,你係kho既對頭人

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-12-19 11:08 發表

CHING點解會咁講呢  ,你係佢地d人,睇番你咁多個回帖,都係有關kho,第二d唔見你回,你係kho既人,咁就要叫你老細睇吓喇
第個forum d人

引用:
原帖由 小小摩西 於 2010-12-19 11:13 發表

第個forum d人
99.99%係啦,睇番佢d回帖,明白晒.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-12-19 11:16 發表

99.99%係啦,睇番佢d回帖,明白晒.
佢d回帖

發新話題