發新話題

講逃 no.*#

講逃 no.*#

星期六收工上深圳揼骨,目標係講逃,因為有幾個女女想試,所以都無打電話上去留女,
點知上到去冲完涼出大廳,問左四個 no.,一個有 call 鐘,兩個上緊鐘,一個話返夜
又會黑到咁,唯有叫經理比晒 D 得閑既女女 no. 我,再睇相啦 ,點知經理睇完返黎話
no.*# 仲有五分鐘落鐘,個心都當堂定 D ,lee 個記得之前係街街睇個報告話掂,
女女入房好好笑容,又唔似 AD 相咁惡 wo[之後我都叫佢不如影過 D 相啦],
身型係有肉唔肥個隻,C cup 波左右,有 D 人妻 feel ,可惜身高得米六二左右
識廣東話易溝通,Part  1 合格,Part 2 自動飛左牛奶就咁波推,一路推一路用指甲 R 吓茘支,
手勢唔錯:good2: ,做果凍都好有心機,又係一路做一路 R,不過到正式 RPP 時又好求其
反身做果凍發現原來女女係著 T-back 架 ,最後就係佢一路食我奶,一路打飛支,
同時我又一路食佢奶,一路打井 ,完成升空,唔知 lee 個動作大家想唔想像到係點!
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-1-17 00:01 發表
星期六收工上深圳揼骨,目標係講逃,因為有幾個女女想試,所以都無打電話上去留女,
點知上到去冲完涼出大廳,問左四個 no.,一個有 call 鐘,兩個上緊鐘,一個話返夜
又會黑到咁,唯有叫經 ...
司兄:有無車牌?

好大對奶有無交換
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-1-17 00:07 發表

好大對奶有無交換
個樣好惡?點解?:icon2:

引用:
唔知 lee 個動作大家想唔想像到係點!
賓洲飢民食自助餐 ..又喝又餓

引用:
又會黑到咁,唯有叫經 ...
是不是港記比較多人妻, 24 - 26 歲倒呢?

She is lack of smile in the photo.

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-17 00:12 發表
個樣好惡?點解?:icon2:
對眼睇落有點兇

發新話題