發新話題

時記33 + KT01 & KH19 短評

C兄都算係睇相選女之人,三個相頭都Very Good,呢排寒冷天氣凍到下星期,
攪攪下留到農曆年,效法來個三連發都OK (唔係同一晚內)

:good2::good2::good2:

引用:
原帖由 NGKH 於 2011-1-17 21:06 發表

well,  pm for me , c hing . log in my booking list
引用:
原帖由 yy1976 於 2011-1-17 21:18 發表

唔該!ching!pm我可以嗎
引用:
原帖由 wkl123456 於 2011-1-17 21:23 發表

ching, 請pm三個電話給我試試
All sent

引用:
原帖由 Rance 於 2011-1-17 21:41 發表
C兄都算係睇相選女之人,三個相頭都Very Good,呢排寒冷天氣凍到下星期,
攪攪下留到農曆年,效法來個三連發都OK (唔係同一晚內)

:good2::good2::good2:
係呀

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-1-17 21:49 發表

All sent
時記仲send, 唔怕比人打呀!!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2011-1-17 22:00 發表

時記仲send, 唔怕比人打呀!!
C兄..數字台個邊做過調查,現時停左時記廣告,個打人者都炒左,
不過桑拿街個廣告保留冇壞,錯唔係技師,不愉快事件都冇人希望再發生

all are good looking.

引用:
原帖由 Rance 於 2011-1-17 22:15 發表

C兄..數字台個邊做過調查,現時停左時記廣告,個打人者都炒左,
不過桑拿街個廣告保留冇壞,錯唔係技師,不愉快事件都冇人希望再發生
睇吾到同停廣告有咩關係尼

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-1-17 22:30 發表

好有關係呀!  重點是收咗場所廣告費, 但又停人廣告, 好聽d咪變相徵罰個場囉, 但現實d咪大條道理唔跟進嘢都唔洗比人媽丫.....
我覺得暫停廣告, 係想快d掉淡件事...多d
俾左廣告費都可以延後計, 無白食尼招既

發新話題