發新話題

月海 2, 20, 89 簡短報告

I am interesting to place a visit for 20.

引用:
原帖由 porche88 於 2011-1-13 02:17 發表
I am interesting to place a visit for 20.
she's a fun girl to have around, I think you may like her. she's a little bit too thin though.

引用:
原帖由 porche88 於 2011-1-13 02:17 發表
she is pretty. you should try.

引用:
原帖由 tingman 於 2011-1-12 14:06 發表
之前在838看到些月海的報告, 女女看來又不錯, 於是就開始了這幾次月海之行.

月海其實是在月海酒店負一樓, 去那條街看到有很多日本餐廳、卡拉OK、足淋等. 后來去到SN才發現佢地都有好多日本客, 有些技師更懂日語.  ...
覺得二號人妻正啲!嘻嘻嘻。

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-13 10:17 發表
覺得二號人妻正齱I嘻嘻嘻。
2仔操流利廣東話,part I一流,服務較相頭20好。我介紹2仔比兩個friend,極速番啅!

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-1-13 10:34 發表

2仔操流利廣東話,part I一流,服務較相頭20好。我介紹2仔比兩個friend,極速番啅!
你知我最想要既野?如果正骨好,大把啦哈哈,唔好公式化,無feel,都係收齋料先,86 llily話大到無朋友那個,有無fd.試過?:_n9:

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-13 10:59 發表
你知我最想要既野?如果正骨好,大把啦哈哈,唔好公式化,無feel,都係收齋料先,86 llily話大到無朋友那個,有無fd.試過?:_n9:
試過65 and 39都係大。86小肥無試!

2仔有feel的,兩個friend都話正!

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-1-13 11:08 發表

試過65 and 39都係大。86小肥無試!

2仔有feel的,兩個friend都話正!
你都試好多下 試過65 and 39都係大(我都試過),個人喜歡65
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

發新話題