發新話題

試探東邪性地

引用:
原帖由 Mars 於 2011-1-25 00:59 發表
[quote]原帖由 fatgor1 於 2011-1-25 00:49 發表

跟住張相.....震震下甘睇,
電視教架

肥哥真風趣,佩服
其實要多謝你, 原本就係想去尼個場試尼個女女...
宜家突然有左新目標

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-1-25 01:01 發表

咁都得?
其實我一早留意住尼件, 病病地出吾到關
佢張相我係垃圾台睇左十九幾次了...合埋眼都認得到

回復 1# 的帖子

Mars Hing, 小有女女相報告 Woo..., 條女都几靚,但排毒要 268, 貴左 DD 羅

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-25 01:05 發表

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-25 01:02 發表

其實要多謝你, 原本就係想去尼個場試尼個女女...
宜家突然有左新目標
咁即係點呀

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-25 01:05 發表

其實我都病左成個禮拜,你唔見我上個禮拜好少浦頭咩,係昨日先至好番哂
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-1-25 01:34 發表

咁即係點呀
牙 仁哥(係吹水區) 話有個超級靚女叫我去試下...
我又搵吾到佢張ad相
搵吾到張相...又自然心思思想去試

引用:
原帖由 ieong007 於 2011-1-25 01:10 發表
Mars Hing, 小有女女相報告 Woo..., 條女都几靚,但排毒要 268, 貴左 DD 羅
耐唔中一次囉,當踩場,你都出左花紅啦
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2011-1-25 01:35 發表

其實我都病左成個禮拜,你唔見我上個禮拜好少浦頭咩,係昨日先至好番哂
甘要黎個即日3響炮la....當放煙花慶祝下

發新話題