發新話題

講逃 ##

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2010-12-27 10:53 發表
我揾過佢兩次,係我初相識而印象至激至深刻的一次,同佢倾計都几舒服又可感情交流,唔知真定假佢話差d過底線,但我唔想好朋友不開心,所以....
C 兄都幾感性
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 包.脹 於 2010-12-26 17:53 發表
我有講過佢架!正野黎架!:thumbs_up.gif:
好唔好波先?????

yes. i called her and think that she is good. i also tried several times.

引用:
原帖由 talfred 於 2010-12-26 18:02 發表

人地 comment 當然有用, 有其他人comment 就知道你試個次服務係唔係真係人地講係一樣
呢個世界有一樣野叫骨運,就算你自已去兩次,搵同一個囡囡,服務都未必一樣,take it easy 啦

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-12-28 01:31 發表

呢個世界有一樣野叫骨運,就算你自已去兩次,搵同一個囡囡,服務都未必一樣,take it easy 啦
尼個情況好常見

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-12-28 01:31 發表

lee 個情况我又好少有
希望大家都食到好野

囡囡 should be able to realize you, if you  are "lovely" and impressive.  

引用:
原帖由 talfred 於 2010-12-26 16:07 發表
昨晚係小肥羊食完飯無野做, 當然就會飽暖思淫慾, 咁就拉大隊上講逃. 個部長介紹個##俾我, 話系紅牌, 咁就試下啦. 幾分鐘後##入黎, 個樣唔錯, 淡妝, Part 1 手勢幾好, 原來佢之前做個正骨. Part 2 無乜大驚起, 可錫面 ...
只聽過科鐘皇係發拾

發新話題