發新話題

第二十六報告 : 時光倒流親身體驗之硬件篇

第二十六報告 : 時光倒流親身體驗之硬件篇

上個月三十號試左呢個場,對呢度有少少感想同意見,可能係雞蛋裡挑骨頭,各位去過既師亨不妨比d意見

20:20 到左時光樓下,見無知客招呼自已行樓梯上去,收銀台兩個男既聽緊歌,男部長有禮貌叫我去沖涼先

20:22 更衣室有d殘舊唔算大,儲物櫃數量唔算多,地下放左個無開著既暖爐,更衣仔木口木面唔知無訓覺定輸左錢

沖涼房間格左三右二,洗手盤隔離地下有個爛左一忽既金魚缸,裡面擺埋d地拖,天花牆角電線吊吊fing
           我用左邊中間果格沖,水管某個位比水喉膠布包住左依然漏緊水uch:,熱水同力度足ok既
           毛巾係白既但大力索下有少少怪味囉,衫褲睇落無殘舊

20:35 沖完出廳坐下等夜班番,呢度無電腦睇相,陳部長埋尼招呼,幫我用毛巾遮住腳夠體貼,距算有耐性:good2:,洞篤企成二十分鐘無走開過等我發號師令至入房

20:55 房間裝修幾舊下,有d奇怪電視機隔離擺個木櫃有咩用呢
           陳部長帶女入房,第一轉三個可食用,貪心睇多轉,留低件風騷Y字胸人妻"易發"

21:00 開始同過程略過,稍移玉步去呢度睇睇
          http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=89567&page=1&extra=page%3D1#pid961150

21:50 完事休息陣,吹水影下真人相同交換

22:00 沖完涼換衫,個暖爐依然無開著,換左第二個更衣仔,呢個有禮貌同醒扒過頭先果個多多聲:good2:

22:20 走人出前台,發生一段小插曲,可能自已一入尼無講低尼試場,收銀要我比錢埋單,講話自已係街街版主木頭尼試場無人信:_n5:,結果要big brother師亨電話解圍先走到

個人感想 : 呢個場比我既感覺係有些少殘舊,不過覺得唔大問題始終尼係玩唔係睇樓盤,不過個爛魚缸就應該掉左距好d啦,沖涼房地濕易滑撞落去點算好呀
                  撇除上次單拉人落床事件,我諗應該唔再發生既,因為夜班換左個斯文後生仔盧部長呢個場算ok尼得過既,起碼見到d技師都幾得下架,下次自已比錢同埋老友尼玩過

不喜勿回,不喜勿小

技師係唔錯但個場其實真要裝修一下!

好在有大哥大同你解圍,
吾係笑死...我
變左以下吹水post
無厘頭港燦扮舊木黎試場

總體個場算係不過不失, 有d改善空間甘

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-3 06:24 PM 發表
好在有大哥大同你解圍,
吾係笑死...我
變左以下吹水post
無厘頭港燦扮舊木黎試場

總體個場算係不過不失, 有d改善空間甘  
溝通上有問題囉,魚皮+被點相
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-3 18:28 發表
溝通上有問題囉,魚皮+被點相
我最怕被人點相...
所以成日易容出精...
最衰有個大肚腩...局限我發揮...
只能扮豬八戒, 肥和尚同少林足球肥仔聰

你要發揮咩呀
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-3 18:38 發表
你要發揮咩呀
吾好俾你點相lor

毛巾同D衫,有時唔駛大力索都有怪味架 另一麻煩位 --- 無手機銀包箱仔

個場買服務同價錢平! ¥150打一隻飛機

發新話題