發新話題

天邪寶鑑(79) ~ 九龍灣之埋藏海灣的秘寶

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-26 22:53 發表

世事何曾是絕對
數返自己都出左十幾個報告
自己都估吾到
希望我做到"招魂師"啦!
大家快D起起身啦,唔好潛水啦!浮上黎唔該!
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

還是大頭照的mm好看

比你快過我一步添,kb都進了不少好貨色

骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

引用:
原帖由 邪王 於 2011-1-26 20:56 發表

我索性連佢條UNDER都除埋,伸兩隻手指入去,我一路打,一路車LIN,佢就叫我唔好停,無耐佢就喘哂氣,打哂震,水長流,任務完成!
咁玩法好吸引喎 。。。。。等我剪定指甲先搵佢。。。。

I am not as handsome as ching. So, I think the most I will get 366 and even less, such as 333.

引用:
原帖由 tungpo718 於 2011-1-26 23:35 發表

剪得乾淨D
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 porche88 於 2011-1-26 23:52 發表
I am not as handsome as ching. So, I think the most I will get 366 and even less, such as 333.
佢吹水者,我邊靚仔,自己知自己事 :_n5:

引用:
原帖由 tungpo718 於 2011-1-26 23:35 發表

咁你剪定腳甲啦,可能會有驚喜
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

發新話題