20 123
發新話題

KHO *^ 同 %

KHO *^ 同 %

做0左咁耐CD ROM終於肯開番個AC.幫各位師兄推下文~
早排有2次不好回憶向各位報告下先~
一位係 *^ ,不過佢只係少少問問啫~就係佢粒LIN係有少少跌出0黎0既感覺LIN頭同個波連接位得好少但係粒LIN就大過連接位...鍾意咬LIN 0既師兄們要留意留意~其他服務都正常係力水差少少^^"
另一位重點人物就係 % 號仔! A CUP波, 一入0黎抱抱都唔識, 要我勁主動, 開頭傾計都還可以, 但係傾傾下佢就訓0左係我心口到, 話有D攰, 我都覺有少少勢色唔對, 不過算, 聽師兄講咩都試試嘛~可能技術答夠呢! 之後佢就去拎野, 拎一拎差唔多成10分鐘, 他媽的, 佢入0黎我即黑面, 算比多次機會你, 之後放毛巾按背, 超冇力...手冇按, 背冇按, PAGPAG按0左不過5下, 腳係咁易5下, 我真係用心同佢數住, 第一次會做同LEE個地步, 跟住果凍超兒嬉, 耳背素一素, 背素一素,PAGPAG素兩素, X眼搽兩搽, 我講0既素一素真係一下0既素完就算, 波推又係超兒嬉3下, 真係3下!!! 跟住就轉身起機, 不幸地係冇波可渣, 不幸中0既大幸係小師弟我重有少少想像力可以正常發射成功^^", 之後佢着番3就係我心口訓0左5分鐘, 之後又話係呀好攰呀之類0既說話, 跟手出去洗手, 佢出去重見到對面小師妹幫人做緊, 重話人洗咩做咁耐呀, 嗱嗱聲攪掂咪算囉, 我心念佢LEE D真係敬業到爆呀!!! 差不多十分鐘後對面終於KO成功, 我就同師兄吹0左陣水, 應該係大吐苦水先真T.T..., 冇耐佢果個小師妹都番0左0黎, 而我果個重係洗緊手, 他媽的!!! 之後我直接孖師兄落去算...我係LEE個場都未試過有一次會咁差嫁!!! 真係他媽的, 如果100係滿分的話, 佢 - 100分都唔夠呀!!!
不過玩0左一段小日子都有D唔錯0既小師妹當中 *0 同 ^# 係我0既首選!
最後希望新一年大家都玩得開開心心~出入平安XD

引用:
原帖由 小師弟 於 2011-2-4 01:38 發表
佢出去重見到對面小師妹幫人做緊, 重話人洗咩做咁耐呀, 嗱嗱聲攪掂咪算囉, 我心念佢LEE D真係敬業到爆呀!!!
這也說得出口, 真係冇家教. 吾知佢諗乜!

自己吾好, 仲要教壞埋其他女女:icon9.gif:

師兄,有沒有80電話?可以PM我嗎?謝謝!

what an unpleasant experience.

引用:
原帖由 tingman 於 2011-2-4 01:50 發表

這也說得出口, 真係冇家教. 吾知佢諗乜!
咪係囉!! 你自己衰算la!!! 我真係未遇過咁差0既服務態度!!!

引用:
原帖由 wk2007 於 2011-2-4 10:38 發表
師兄,有沒有80電話?可以PM我嗎?謝謝!
沖涼時唔記得拎番張卡片出0黎...所以要冇電話呀^^" (不過真係直得一試, 玩得技術又得~)

引用:
原帖由 小師弟 於 2011-2-4 01:38 發表
做0左咁耐CD ROM終於肯開番個AC.幫各位師兄推下文~
早排有2次不好回憶向各位報告下先~
一位係 *^ ,不過佢只係少少問問啫~就係佢粒LIN係有少少跌出0黎0既感覺LIN頭同個波連接位得好少但係粒LIN就大過連接位. ...
睇來司兄骨運真係麻麻地!:smile1:

20 123
發新話題