發新話題

Sunday 雙響砲

Sunday 雙響砲

問肥哥欏左九記18電話諗住去試,點之要8點先得閒,下,睇下錶先至2點幾,去邊啊?橫掂好耐冇去港源,就搵我老相好孖8先,Send 個短訊裨佢好耐冇回覆,唔知係咪轉電話,上去先算,沖完涼出大廳問88仲有幾耐,回覆仲有一個鐘,正頭癢之際,望過電腦果邊有位師兄好熟面口,認得佢成日係港濤浦既,咁大家吹下水,佢就介紹個8仔裨我話好野黎,我問下路有冇格手先,佢話無,睇Ad相都ok,問下8仔有冇上鐘,回覆冇即入房,真人打七折,無化妝,長直髮,高高瘦瘦.Part 1 冇特別,Part 2 果凍Body 做齊cup手竹荀波都幾pink,,無試車因星期六晚飲好多酒,酒氣未除,上下路任攪,打住井出左,問番locker同果位師兄,呢件係紅牌黎,係咩 我都好耐冇去港源lor 沖身出黎見到果位師兄坐係收銀對出Sofa到,我問仲未走咩,佢話未走坐下先.我話我過九龍灣,去唔去丫,咁就同我一齊由港源行去九記喇.上到去七點幾,都幾多人,同以前深水灣一樣冇裝收過,好多師兄係到冼腳,見有時間我都洗先,簽左20蚊.夠鐘入房,18冇幾耐入黎,聞名不如見面,真係靚女 七分似Maggie Q ,係細粒d,問點解有我電話未做過你?我話有個朋友肥佬裨我囉 問我係咪做港式.梗係做238果隻啦,Part 1 都係Dup下吹下水,跟住出去欏奶欏果凍,跟手除我件衫遮住個窗口,佢都除衫露出有34B既波波 好正好彈手又夠pink.皮膚滑,前後body做齊,rpp都唔錯,伸隻手入去底褲打井又冇格手,亦冇試車,因之前出左一次.打好耐打唔出,好想放棄唔出,佢話不如幫你波夾出丫,我話唔好,佢話咁就集中精神,係佢努力之下一射又沖天 服務好,無紅左就驕.抵錫
埋單238+20洗腳小費=268.
We can fly so high and never gonna die

公主服務提升左la...波夾佢以前好少做

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-16 02:12 發表
公主服務提升左la...波夾佢以前好少做
佢話乍,我無試啊
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 kkchan2206 於 2011-2-16 02:13 發表

真係要快囓h找 18 先 !!!
好似成日話要加班

引用:
原帖由 Mars 於 2011-2-16 02:28 發表

佢話乍,我無試啊
有令人番食既..........................衝動

搵唔到港源8 仔相既 ?
港源行去九記. 都3~4個字 wow.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-16 02:30 發表

有令人番食既..........................衝動
18 真系有甘正咩. ?

引用:
原帖由 曉士 於 2011-2-16 02:44 發表
搵唔到港源8 仔相既 ?
港源行去九記. 都3~4個字 wow.
港源部電腦先有,都要啊.凍凍地兩個人行無所謂,

發新話題