發新話題

肥哥快閃(26)~九記傻女是師亨縱壞定驕兵必敗+別問我是誰

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-19 02:11 發表
又如何呢
咁又奈你唔可, 眼訓 晚安.
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2011-2-19 02:01 發表

相=樣貌也,因為我試完出過報告,裨過電話木頭兄.佢又試過,俾佢問到口啞啞,我梗係老虎唔認啦
女女自己電話通街派架
好難肯定係邊個

引用:
原帖由 超貧王 於 2011-2-19 12:09 發表
你唔送花送香水?你唔送,大把港燦爭住送,
你唔再call去鐘?國產垃圾台大把ching問人封\電話
服務唔好咩?大把ching都唔係至在服務!
你唔話網上瓥瓜\聽?大把柒頭,帶埋NOTEBOOK,一路上鐘,一路睇都得TEAM ...
人人玩法吾同
個人覺得傻仔 5=柒頭或者港燦

引用:
原帖由 超貧王 於 2011-2-19 15:30 發表

所以咪叫人唔好對號入坐囉!!
甘師亨會吾會約定食尼

吊, 都唔明唔解 d  友仔會甘直接同女女講網上 d  野.
自以為好撚醒, 從網上知道好撚多野... 最仆街仲要做埋二五 tim...

我自己如果得到各方 ching 提供手機去 call 鐘. 女女問我.都系話朋友介紹系甘多,
講乜春話睇到報告, 寫妳點點點喎...

可能 d 笨柒想先下手為強.  講撚左知道女女服務系點樣,
希望可以得到女女原汁原味既服侍

行為 / 動機都可恥...

我講我感受姐,  各位唔好對號入座...   可能我呢排燥底, 耐無出火, 粗口多左.
不喜勿插

引用:
原帖由 曉士 於 2011-2-20 00:28 發表
吊, 都唔明唔解 d  友仔會甘直接同女女講網上 d  野.
自以為好撚醒, 從網上知道好撚多野... 最仆街仲要做埋二五 tim...

我自己如果得到各方 ching 提供手機去 call 鐘. 女女問我.都系話朋友介紹系甘多,
講乜春 ...
甘快d出下火, 試下d好野, 然後分享下la...
吾使成日swc架

發新話題