26 1234
發新話題

天邪寶鑑(88) ~ 九龍灣之春回大地竹筍當造

天邪寶鑑(88) ~ 九龍灣之春回大地竹筍當造

NUM:33

相頭:85分

身材:90分 (C CUP,竹筍波)

車牌:有 (輕型車牌)

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:90分

優點:靚靚竹筍波,懂白話

缺點:皮膚比較黑,所以LIN都...

星期日係桃記食完個幼齒竹筍波之後,第二朝訓醒,就去左九記。上到去問下有邊個得閒,其中一個係33,記得之前SOHO搵過,評價唔錯,於是我就點左佢,之後就去左沖涼。入到房等左一陣囡囡就入黎啦,個樣都算唔錯,身材都幾有料,佢問我做咩式?見佢波脹脹,就梗係話做波推啦,佢就出去拎野,好快手就返番入黎,抵讚!:thumbs_up.gif: 入到黎就除哂D衫,皮膚係黑左少少,不過對燈真係好靚,C CUP竹筍波,好堅挺,美中不足就係LIN頭有D黑!C CUP竹筍波波推真係好舒服,爽到爆,之後佢好識做訓係我身邊,我就係咁玩佢對竹筍波,又食又搾,車牌都有喎,攪到我唔知個口去邊好 ,之後我再係井口摔摔下,摔左一陣佢就走左去床尾?:_n5: 原來佢知我未食早餐,請我食香腸煎雙旦,對竹筍波夾到我實一實 ,上上下下咁推,真係爽到呢 :_n8:,最後爆到佢成身都係。 之後佢清潔完番黎就幫我按下手手腳腳,按頭亦按得好舒服,真係好鬼死滿足。

如要電話請直接PM我,請不要回帖問,謝謝!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

真係成個九記比邪兄玩晒啦
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-18 19:36 發表
真係成個九記比邪兄玩晒啦
個晚本身唸住同你BOOK呢件,可惜病左,最後走左
九記D女食唔哂,又黎左8件新女
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-18 07:39 PM 發表

個晚本身唸住同你BOOK呢件,可惜病左,最後走左
即係走寶
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 邪王 於 2011-2-18 19:34 發表

NUM:33

相頭:85分

身材:90分 (C CUP,竹筍波)

車牌:有

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:90分

優點:靚靚竹筍波,懂白話

缺點:皮膚比較黑

先睇相,詳細內容後加......
...
個樣幾wild喎

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-18 19:41 發表
即係走寶
如果唔介意食黑提,真係好得
佢就係我地上去個時,係樓下撞到,阿柏話唔錯個件

帶眼鏡個樣好似好D

引用:
原帖由 tungpo718 於 2011-2-18 19:41 發表

個樣幾wild喎
野馬先要策騎

26 1234
發新話題