發新話題

例 HO no.** + no.@)

例 HO no.** + no.@)

今次一心係去試 no.** 既,因為睇相見對腳幾靚,好彩真人都算幾高,應該有米六五
樣同相差唔多[其實間房好黑,都唔係睇得好清楚],個胸就唔多掂,不過唔長細形容啦,
因為女女話五一之後唔做啦,仲話轉行添
Part 1 都係佢摸吓我,我摸吓佢,摸左十幾廿分鐘出去攞油,
Part 2 一返黎居然問我玩唔玩雙飛:_n8:,lee D 情况邊有得推架,一定係答好啦:victory:,
咁佢就叫左 no.@) 入黎,no.@) 米六左右,小肥 B 波,對波都幾彈手:good2:,期間用手指掃背,
feel 到手法都唔錯,洗完手返黎幫我按腳都按得幾好:thumbs_up.gif:,而戲肉期間都係三人大混戰咁啦,
最後佢地一人啜我一邊 lin 既動作下完事,不過玩雙飛 lee 家野真係可遇不可求,
如果兩個女女無返咁上下熟,就應該無咁好玩啦。

理單 RMB198+100

希望大家都食到好野

又一個雙飛post.....攪到我好q心動:_n9:

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-4-29 18:01 發表
好耐未試過

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-4-29 18:01 發表
心動不如行動動
希望大家都食到好野

其實呢個場係咪個個都可以玩咀仔的

引用:
原帖由 bill少 於 2011-4-29 18:41 發表
其實呢個場係咪個個都可以玩咀仔的
重車定輕碰先

引用:
原帖由 bill少 於 2011-4-29 18:41 發表
其實呢個場係咪個個都可以玩咀仔
你想講鴨仔飲水
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-4-29 18:47 發表

你想講鴨仔飲水   
我想講吹,唔知係咪等於鴨仔飲水

發新話題