發新話題

ANGRY BIRD – 一發不可收

引用:
原帖由 mongping 於 2011-5-14 19:34 發表

對唔住喎, 我諗你唔洗為咗張咭需要咁慶喎! 我並無話過張咭唔好喎, 亦從來冇叫人唔好買, 我一直淨係我講出我自己嘅睇法同原因喎, 啱唔啱各有睇法。各位有家室斷估唔會話俾老婆知上去骨 ...
c兄個point好似錯左wor
卡既point同老虎知道上深圳dup既point扯上咩關係
死la我有張恆生visa卡嫁
咁我隻老虎咪知道我
好等我今晚快d剪左張visa卡先
卡wor

如果從來唔印得coupon或者黎黎去去果2間場但又無折果d
買唔買卡都無咩關係...

卡本身無印桑拿街logo比下下打印唔同場既coupon方便, 慳成本, 時間尼d唔使拗
當然有老虎果d兄弟, 返到屋企要搜身果d....咪制lor
家家有本難念的經, 好難同無需要跟其他人解釋

個人黎講講到明上大陸dup骨, 所以一卡在身倍感方便...當然場地亦講明老正果d la...

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-14 21:09 發表
如果從來唔印得coupon或者黎黎去去果2間場但又無折果d
買唔買卡都無咩關係...

卡本身無印桑拿街logo比下下打印唔同場既coupon方便, 慳成本, 時間尼d唔使拗
當然有老虎果d兄弟, 返到屋企要搜身果d....咪制lor
家 ...
我係想講每個人都有本身意願同諗法, 並唔存在啱唔啱, 對與錯嘅結輪, 因為自己唔想用係咪等於唔啱呢? 呢度係一個言論自由平台, 容許大家發表自己睇法, 只要冇傷害別人或攻擊他人就冇問題啦! 我諗唔需要用特大 FONT 去 dup 其他人卦.  我老婆從不搜身, 只係唔想多一事啫

引用:
原帖由 mongping 於 2011-5-14 19:34 發表

對唔住喎, 我諗你唔洗為咗張咭需要咁慶喎! 我並無話過張咭唔好喎, 亦從來冇叫人唔好買, 我一直淨係我講出我自己嘅睇法同原因喎, 啱唔啱各有睇法。各位有家室斷估唔會話俾老婆知上去骨 ...
張卡同老婆知道你去dup係兩回事
唔通張卡會講野比你老婆聽咩...多餘

引用:
原帖由 米高jackso 於 2011-5-14 22:12 發表

張卡同老婆知道你去dup係兩回事
唔通張卡會講野比你老婆聽咩...多餘
大陸人買鹽

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-14 17:13 發表

趁大風去摸風眼, 你仲犀利
唔使同人迫fa...:cool:

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2011-5-14 18:36 發表

睇唔過眼彈幾句!!!乜咁多人驚老婆既咩, 好似講到個個老婆河東獅咁 講到張卡咁危險, 請問講果幾位人兄係咪冇卡
"Q傍左攝右攝方便D?"
"老虎發現就麻煩D?"
"情願俾多三十都唔 ...
我后尾味話會買番張支持下.....:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 neo1125 於 2011-5-14 18:52 發表
呢位囡囡我都試過...佢真係好鍾意玩摩利...摩完仲要話"你不夠我親"...幾搞笑的
仲記得上次點佢玩得激得制整損左囡囡大脾
佢好似仲有個表妹係果度上班的
how???大脾???

好似#91....

發新話題