發新話題

港褲肥妹仔強脫可愛華倫西

引用:
原帖由 bill少 於 2011-5-19 22:54 發表
唔該ching,如果今次出師得利,影返幾張返黎益街街
期待中:_n9:

好文~要推~~gd~

(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

引用:
原帖由 amaninaku 於 2011-5-20 00:31 發表
好文~要推~~gd~
呢度唔興咁wor

好, 成本漫畫咁

改埋相, 好有心機既report.. 讚:good2:

好一個抵死有相Po, thx...

(02):敬希各會員互相尊重,不得人身攻擊!

請師亨小心用詞,唔好再用咸蟲稱呼別人,謝謝

謝謝各師弟、咸蟲多多棒場~~~

華倫西馬上回應各樓層、大家~~~

#34~~~有鬼用咩,係就即上!等你個Report呀!

#35~~~我無比女女話喎!不過君子協定應承左GiGI~~太露骨既相留番自己享用,做男人要有信用

#36~~~講左啦!女女樣靚心地好(加心地厚肉),我靚仔風趣又幽默嘛!

#37~~~Thankyou~~~

#38~~~真正既理由?答你,係氣氛、信任,欣賞,同尊重!

#39~~~你少見啫!!呵呵!

#43~~~PM左比你啦!早D預約,Gigi妹好忙架!

#46~~~等你Report呀!

#47~~~佢真係一D都唔差架!都係個句【等你個Report】呀!

#50~~~唔好淨係推我篇好文啦!會扣分架!去推個油好過啦!哈哈哈!

#52~~~Thankyou~~~

#53~~~Thankyou~~~

#54~~~你就抵死!!!我...!有排玩架!嘻嘻!

nice report

發新話題