發新話題

港褲肥妹仔強脫可愛華倫西

引用:
原帖由 ahkwong 於 2011-5-20 21:08 發表
圖片和文字同樣精彩 !
Thankyou~~~~~多點棒場!謝啦!

相頭唔錯, 眼大大大咁, kwaii 呢

引用:
原帖由 深圳華倫西 於 2011-5-20 02:52 發表

謝謝各師弟、咸蟲多多棒場~~~
引用:
原帖由 深圳華倫西 於 2011-5-20 18:55 發表

雖我沒接到其他正常網友師弟的投訴
引用:
原帖由 深圳華倫西 於 2011-5-20 19:14 發表
細佬
咸蟲我唔介意.知道係輕鬆講笑遮 既然稱呼其他所有人叫師弟細佬,你老哥好大支野遮 以為你年紀大原來你自己話後生仔 差d想叫聲你阿哥tim,年青人平和d 網上講到天花龍鳳點大哥見唔少,唔信?可以既話互相pm交換揾到人既電話聚下餐lor,見面吹水唔駛就住就住開心好多嫁,叫埋d手足過尼多個人多雙筷之嗎隨時候駕,睇下幾多細佬 香港地少出街唔多識路,就就我旺角區既,成事既話版聚下lor

多謝ching圖文並茂精彩報告睇完人都精神d.

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-5-21 03:45 發表

咸蟲我唔介意.知道係輕鬆講笑遮 既然稱呼其他所有人叫師弟細佬,你老哥好大支野遮 以為你年紀大原來你自己話後生仔 差d想叫聲你阿哥tim,年青人平和d 網上講到天花龍鳳點大哥見唔少,唔 ...
ching係真唔係呀,我都想跟各位大佬學下野

引用:
原帖由 bill少 於 2011-5-21 13:50 發表
ching係真唔係呀,我都想跟各位大佬學下野
你咪試下pm 電話俾夜鬼兄睇下有無人呃你lor

條女好索

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-5-21 03:45 發表

咸蟲我唔介意.知道係輕鬆講笑遮 既然稱呼其他所有人叫師弟細佬,你老哥好大支野遮 以為你年紀大原來你自己話後生仔 差d想叫聲你阿哥tim,年青人平和d 網上講到天花龍鳳點大哥見唔少,唔 ...
睇住嚇親d後生仔喎,夜鬼兄
We can fly so high and never gonna die

發新話題